2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نه چون 

چیزی ندارم که بخواد ضرر بده و خرداد همه چیو کشیدم بیرون و تبدیل کردم

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
بورسیا میارین بیرون؟

نه نگه میدارم تا دوسال بالاخره میره بالا اشتباه کردم نفروختم گول همه رو خوردم هی گفتن صبر کنید سهامداری کنین وقتی خودشون یچی بلد نیستن هی پکیج میفروشن 

بورس که میگفتن به علت ورود دولت اینطوری شده نه سیاست خارجی

هم بورس و هم ارز و هم طلا بخازر ورود دولت هست دولت طلا و ارز رو دقیقا 2 ابان وارد بازار کرد و خوب هم میاد پایین تر باید ببینیم هنور به تزریق ادماه میده یا نه تصیمات دولت هم هیچ جیزش مشخص نیست شاید دیدس فردا دیگه تزریق نکرد بازار رفت بالا و یا هنوز به تزریقش ادامه بده

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
نه نگه میدارم تا دوسال بالاخره میره بالا اشتباه کردم نفروختم گول همه رو خوردم هی گفتن صبر کنید سهامد ...

دقیقا پول سود شما ها میره تو جیب اونا چون خود اونا همشون از برج 3 شروع به فروش کردن ولی به مردم عادی میگفتن بخرید

این دولت با بی عرضگی هاش کشور رو داغون کرد،الان هم با بایدن بایدن گفتن و تاثیر اومدنش بازم خیلیا رو فریب میده که اگر ما نباشیم و عده ای دیگه بیان سر کار مشکلات بیشتر میشه

1401/01/01 __پسرم دقت کنید استیکر اشتباه نفرستید
شما از کجا فهمیدی من دیر وارد شدم تازه برج ۳ 

من 3 سال بورس کار میکنم بعد خود‌م تحلیل تکنیکال و بنیادی رو کامل یاد گرفتم خودم ارزیابی میکنم و کاری به بقیه ندارم از دانش خودم و نتیجه تحلیل هام جلو میرم

من 3 سال بورس کار میکنم بعد خود‌م تحلیل تکنیکال و بنیادی رو کامل یاد گرفتم خودم ارزیابی میکنم و کاری ...

خوبه که با فکر خودتون میرید جلو

به نظرتون تا کی این روند منفی ادامه داره؟

من فکر میکنم هنوز جا داره بعدش از اسفند به بعد شاخص تا ۲ میره

ممنون خدای عزیزم🎀
خوبه که با فکر خودتون میرید جلو به نظرتون تا کی این روند منفی ادامه داره؟ من فکر میکنم هنوز جا دار ...

خدا به انسان عقل داه و قدرت تفکر بجایی اینکه تو مانال ها دنبال تحلیل باشم خودم تحلیل میکنم 

از نطر من اخرای بهمن همه چی درست میشه بازم دست دولت هست چون هیچ کدوم از سیاست های مالیس مشخص نیست ادم نمیتونه حتمی بگه