2777
2789
عنوان

شوخی شوهرم با زنان دیگر

| مشاهده متن کامل بحث + 4937 بازدید | 61 پست
به نظرم سعی کن شماهم یکم بیشتر اجتماعی باشی مثلا بازی میکنن شما هم برو یا با هم‌جنس های خودت شوخی کن ...

اونا تا مهدی هست دور اونن منظورم زنان چه فامیل چه دوست و اشنا چون خیلی مهربونو خوش اخلاقه منم توی جمعشون میرم عملا با اون مبل هیچ فرقی ندارم اگه حرف بزنم یا نزنم اگه شوخی کنم یا نه تاثیری نداره و همه جوری نگاهم میکنن که انگار پسره حیف شده در صورتی که از لحاظ ظاهری تعریف از خود نباشه چهرم هزار برابر از شوهرم قشنگتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اعتقادیه؟یعنی اونم مثل تو دینداره؟

پروفایل مو نگاه کن بی زحمت 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
توام بخودت برس روحیتو عوض کن برو برای خودت باشگاه برای شوهرت لوس بازی دربیار یکاری کن بیشتر جذب تو ب ...

توی تنهاییمون اینجوریم و باهم خیلی خوبیم ولی توی جمع فقط عذابه برام مسافرت با دوستان و فامیل برای من یعنی شکنجه

همرنگ جماعت باش

منظورم این بود که هر کاری کردن نه اینکه شما هم انجام بدی .با هاشون گپ بزن .خواستی برقص .ولی نه اینکه مشروب هم بخوری ..من خودم با دوستام میشینم تو مجلس بعضی از اونها مشروب میخورن ولی من اصلا .خوشم نمیاد ولی باهاشون دوستم هستم از بچگی ..

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
دعوا راه میندازه متاسفانه

این جور آدمها خصلتهای خوب هم دارن نباید فقط خصلتهای منفی را در نظر بگیریم 

توی تنهاییمون اینجوریم و باهم خیلی خوبیم ولی توی جمع فقط عذابه برام مسافرت با دوستان و فامیل برای من ...

خب تویه مسافرت یا جمع فامیل تنهاش نزار برو بچسب بهش براش میوه پوست بگسر تو گوشیت فیلمی لطیفه ای هست نشون بده بخند سربه سرش بزار 

اولش سخته ولی بعد یکی دوجلسه توام تو جمع دیگه موذب نیسی😊

ایناپیشنهادای خواهرانس کم کم همین شوخیا با غریبه اشنا میشه جنگ اعصاب تو زندگیت پس مدیریتش کن خودت 

این جور آدمها خصلتهای خوب هم دارن نباید فقط خصلتهای منفی را در نظر بگیریم 

بله خصلت های خوبش اصلا کم نیست اینم یه اخلاقه خوبه من مشکل دارم نمیدونم چطور اعصابمو کنترل کنم

بله خصلت های خوبش اصلا کم نیست اینم یه اخلاقه خوبه من مشکل دارم نمیدونم چطور اعصابمو کنترل کنم

برو مشاوره 

هستیم ولی خوب اونم این چیزا رو برای مرد عیب نمیدونه ولی زن نه ... البته خودمم اهل شوخی با نامحرم نیس ...

ببین ناراحت نشیا 

مردایی ک با زن طرف بیشتر از خودش شوخی میکنن هیزن بهتره توام درجواب بهش بگی خیلی اززنا فک میکنن تو هیزی یا داری لاس میزنی!!!اصلا اجازه نده انقد حق به جانب  و جنسیتی بگی برا من مشکلی نیس برا اونا مشکله

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
اجتماعی تر شدن از نظر اونا یعنی دامن کوتاه پوشیدن شراب خوردن دست دادن و رقصیدن من اینجوری نیستم ولی ...

پس عزیزم شوهرت اهله  این حرفاس شما خودتو الکی با این حرفا که اونا اهل مشروبن گول نزن  حواست به شوهرت باشه باهاشون رفت و آمد نکن