2777
2789

سلام دوستان میشه کمکم کنید باشوهرم دعوای بدی داشتیم سرهیچی نمیتونم ببخشمش دفعه چندمشه هیچوقتم از دل آدم درنمیاره نه معذرت خواهی نه چیزی حتی اون بدهکارم میشه انتظار داره من برم آشتی دیگه عقده ایم کرده روانی شدم انقد حرصم داده دارم دیوونه میشم شما بگیدچکار کنم تو همه دعواهامون مستقیمو غیر مستقیم گفتم چرا نمیفهمی معذرت خواهی چیه چرا نمیفهمی زن نیاز داره مردنازشوبکشه توحتی نمیای خودت آشتی چه برسه به نازکشیدنو معذرت خواهی
بخدا اگه مقصرباشم خودم میرم آشتی میکنم زود ازدلش درمیارم ولی این دیگه خیلی بی درکه نمیدونم چکار کنم
میخواستم یه نامه بنویسم بزارم توجیبش نمیدونستم چی بنویسم چجوری حالیش کنم
نگید برو پیش مشاور که نمیتونم اون حتی یارانم هم بهم نمیده نمیگه اینم آدمه بزار چیزی تو جیبش باشه همش میگه ندارم نمیتونم قسط دارم پس من واسه کی خرج میکنم پولمو کجامیبرم ندارم بهت بدم
این دعوامونم تقریبا سرهمین مسئله بود
درحالی که وقتی مجرد بوده همه پولاشو میداده دست مامانوخواهرش
بخدا اگه پولی هم بهم داده باشه موقعی که نداشته بهش پس دادم  

کوردم زمانم کوردیه من خلکی کوردستانم ❤️  کاربر قدیمی هستم       لیداااا بودم    
محلش نده 

محلش نمیدم اونم خیلی بیخیال میادو میره همش میگم بزار بهش زمان بدم ولی هیچی فقط اعصابم بیشتر داغون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه ازش جدا بشی؟؟؟ یا به خانوادت بگی که حالشو جا بیارن؟؟؟

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

َشوهر منم‌ مستقیم معذرت خواهی نمیکنه گل مسخره و کادو من دوست دارم بگه ببخشید

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نمیشه ازش جدا بشی؟؟؟ یا به خانوادت بگی که حالشو جا بیارن؟؟؟

نه نمیتونم جدا شم یه بچه دارم بابا مامانمم از هم جدا شدن نکات مثبتی هم داره ولی منفیاش داغونم کرده 

دقیقا همین حرفا رو امشب تو دعوای خودم و شوهرم منم گفتم .گفتم چرا بلد نیستی ناز بکشی چرا از دلم در نمیاری.فقط سکوت میکنه و تازه دیگه حرفم نمیزنه از عصرتاحالا.منم دیگه باهاش همکلام نشدم.شوهر من که تو یه خونواده سردو عقده ای بزرگ شده محبت ندیده که محبت کنه

تاپیک آخر منو بخون. جالبه منم عقدم دوست بودیم و باعشق و وابستگی ازدواج کردم. از زندگی عالی خونه پدرم وارد یه زندگی فقیرانه شدم. بعد تا یه ذره وضعش بهتر میشه و پول جمع میکنه میده دست ننه باباش. خودش نه خونه داره نه هیچی، هیچی هم بهش نمیدن که نکنه عروس از چنگش دربیاره. آس و پاسه بعد دوقرون حقوق کارمندیشم تازه اگه یه وقت جمع بشه میده دست پدر مادرش. منو آیندمون هم که بوقیم

.

دقیقا همین حرفا رو امشب تو دعوای خودم و شوهرم منم گفتم .گفتم چرا بلد نیستی ناز بکشی چرا از دلم در نم ...

اینم از بس مادرش باهاش مث نامادری رفتار کرده همش دنبال محبت خونوادشه 

تاپیک آخر منو بخون. جالبه منم عقدم دوست بودیم و باعشق و وابستگی ازدواج کردم. از زندگی عالی خونه پدرم ...

درکت میکنم خیلی سخته بخدا من پدر شوهرم فوت شده تا پارسال یه تومن نمیتوونستیم پس انداز کنیم خرجی اونارم میداد تااینکه امسال برادرشوهرم که مجرده خودش رفته سرکار دیگه خرجیشونو نمیده 

درکت میکنم خیلی سخته بخدا من پدر شوهرم فوت شده تا پارسال یه تومن نمیتوونستیم پس انداز کنیم خرجی اونا ...

ما خونه نداریم چندسال دوست بودیم چندسالم عقدیم. هیچی هم نمیدن که نکنه من به عنوان مهریه ازش بگیرم . میگم پس انداز کن حداقل خونه بشه اجاره کرد ، میگه تو دخالت نکن دوس دارم به خانوادم کمک کنم. باز اگه خانوادش بهش کمک میکردن دلم نمیسوخت

.

هر چی میخری قیمت رو بیشتر بگو باقی پول رو بزار جیبت شوهر منم بهم پول نمیده

بخاطر کرونا اصلا بیرون نمیرم خودش همه چی میخره

اینکه خودش بده خیلی ارزش داره گفتم دیگه یه تومنت رو نمیزارم جیبم این کرونایه لعنتی بره میرم کار پیدا میکنم پولتو نمیخوام