2777
2789

بله

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حدود هفت ماه پیش با یه پزشک تو اینستام چت کردم سر یک ریپلای ب دلیل سوتفاهم ایجاد شده برگشت ی سری  فش کلمات رکیک استفاده کرد بااینکه آدم ب شدت حساسیم رو فش ولی نمیدونم ب دلم نشست شاید ب خاطر اینکه پزشکه ازاون موقع چشم دنبالش دوبار باز ریپلای زدم سین زد جواب نداد خیلی رو روانم تاثیر گذاشته میخام مخشو بزنم ولی شدنی نیس حتی بک نداده بهم بنظرتون بزنم امشب انفالو کنم یا میفهمه از سر سوختنه اینکارو کردم

من حدود هفت ماه پیش با یه پزشک تو اینستام چت کردم سر یک ریپلای ب دلیل سوتفاهم ایجاد شده برگشت ی سری ...

بیخیال،فکرکن خودت بافحش خوشت اومده،پس اونایی که این بنده خداخوب جوابشونو میده چی،همشون توی صف هستن

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن
بیخیال،فکرکن خودت بافحش خوشت اومده،پس اونایی که این بنده خداخوب جوابشونو میده چی،همشون توی صف هستن

انفالو کنم؟هر دم ب دم چکش میکنم حسودیم میشه همش دختر فالو میکنه ذهنم پیش اونه 

یا پافشاری کنم و مخشو بزنم ؟ولی لعنتی بعد اون ماجرا حتی بک هم نمیده بهم 

من حدود هفت ماه پیش با یه پزشک تو اینستام چت کردم سر یک ریپلای ب دلیل سوتفاهم ایجاد شده برگشت ی سری ...

کلا میوت کن 

بعدا آنفالو کن 

بعد شاید اصلا متوجه نشه آنفالو کردی اصن

ارزششو نداره از فکرش درا

❤❤🌸🌸