2777
2789
عنوان

به کدوم کشوردوست داری سفرکنی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه منم اولین اسم نروژ اومد توذهنم

نروژ

هلند

سوییس

دانمارک

ایتالیا

ژاپن به خصوص تو فصلی که شکوفه های گیلاس و سیب هست

کره جنوبی هم به جاهای توریستیش خیلی میرسن طبیعت و تکنولوژی باهمن خیلی قشنگه

روسیه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

همین ایران خودمون و دوست دارم 

دلم میخواد همه شهرهاش و بگردم به خصوص شمال کشور ولی راستش ما زیاد اهل مسافرت نیستیم.از کشورهای خارجی هم دوست دارم برم کره جنوبی

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
وای هلندم خوبه گلمن😍😍😍

ارع ب شدت دوسش دارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دوست دارم به آمریکا سفر کنم و از نزدیک با رئیس جمهور و سران مملکتش صحبت کنم و بگم باور کنید ما از شما بدمون نمیاد و این شعار مرگ بر آمریکا نمیدونم از کجا میاد

بگم خواهش میکنم دست از دشمنی بردارید تو این تحریم ها فقط ما مردم عادی داریم اذیت میشیم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁