2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاهامو بفروشم ؟ ارزون بشه بخرم ؟ اصن ارزون میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا عزیزم مشکل ما داخلیه

بخدا ملت دیگه بریدن 🥺🥺😭😭 ما خوبه همین طلاهارو داریم چن وخ یبار ی تیکشو بفروشیم ی عده نون شبم ندارن

خدا خودش رحم کنه ب جوونیمون 

هرچند جوونی نمونده 

همه افسرده داغون

بخدا ملت دیگه بریدن 🥺🥺😭😭 ما خوبه همین طلاهارو داریم چن وخ یبار ی تیکشو بفروشیم ی عده نون شبم ندا ...

فقط خدا باید رحم کنه

امروز با همسرم رفتیم واکسن پسرم رو بزنیم

تو ماشین که بودیم میدیدم ملت اصلا حواسشون سر جاش نیست.بدون نگاه کردن به اطرافشون از خیابون رد میشدن.چند بار تو مسیر برای اینکه به کسی نخوره ترمز کرد.به همسرم گفتم مردم همه گرفتاررشدن.هیچ کسی خواسش نیست.فکرها همه مشغول گرفتاری و نون شب 😭😭😭

خدایا شکرت.
فقط خدا باید رحم کنه امروز با همسرم رفتیم واکسن پسرم رو بزنیم تو ماشین که بودیم میدیدم ملت اصلا حو ...

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه 😭😭😭 واقعا خیلی شرایط سختیه دور از جون مث سگ جون بکنه ادم برا ی قرون دوهزار تهشم میبینی نون شبتم بزور درمیاری... 

الهی اگ واقعا خدایی وجود داره تک تک بانی های این اوضاع جزاشو ببینن ک دل مردمو خون کردن

یکمشو احتیاج دارم گفتم اگ این شایعات درسته بقیشم بفروشم

کلا تو ایران چیزی قابل پیش بینی نیس اما بر اساس شواهد و تجربه مطمئن باش این کاهش مقطعی هست گلم

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤