2777
2789
عنوان

نمیدونم بخندم یا گریه کنم

167 بازدید | 27 پست

24 ساعته یا درس یا خواب نه بیرونی نه گشتنی نه کار دیگیی فقط درس برای این ازمون استخدامی طوری که دیگه صدا مامانم دراومده هر روز که بیا برو بیرون دیوونه شدی بعد یهو امشو تو یه سایتی یه چیز جالب دیدم  من مهندسی  تکنولوزی نرمافزار کامیپوتره رشتم هیچ وقت فکر نمیکردم با مهندسی نرافزاری فرق داشته باشه نگو شغلی که انتخاب کردم مهندسی میخاس  چقدر امید ...چقدر ارزو.. چی بگم والا خودمم موندم

یکی بگه من فقط نمی فهمم یا شمام نفهمیدین  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی اشتباه فهمیدن و الکی این همه خوندن 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

از صبح تا شب شب تا صبح درس خوندم پزشکی قبول شم .

هیچ جا نرفتم حتی خونه اقوام و بیرون و..... 

چون پولی نداشتم کتاب تست بخرم و برم کلاس زبان 

و در ازمونها شرکت کنم قبول نشدم .

عمرمو برای درس گذاشتم .

کاش نمیذاشتم پشیمووووونم  عمرو جوانیم تباه شد.

کاش فقط خوشگذرونی میکردم و لذت میبردم و به خودم میرسیدم از صبح تا شب توی کوچه و خیابونا و پاساژگردی ها و .... بودم .

اح اح اح اح اح      حیف اون عمرم . اعصابم خراب شد 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
یعنی اشتباه فهمیدن و الکی این همه خوندن 

بسه 

دیگه فهمیدم برقای خودم قطعه 

روحم اینجاست😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من کارشناسی ناپیوسته کامپیوترم خوندم مدرکم میشه مهندسی تکنولوزی کامپیوتر بعضیا هم که از رشته ریاضی میرن پیوسته کامپیوتر میخونن که مدرکشون میشه مهندسی نگو این دوتا فرق داشتن منم شغلی انتخاب کردم که مهندسی کامپیوتر میخاس

بسه  دیگه فهمیدم برقای خودم قطعه  روحم اینجاست😂😂

چشششششم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
از صبح تا شب شب تا صبح درس خوندم پزشکی قبول شم . هیچ جا نرفتم حتی خونه اقوام و بیرون و.....  ...

خیلی سخته حالا من که حقیقا هیچ وقت درسخون نبودم یه ماه هم نمیشه که میگم داشتم میخوندم الان که ایطو متوجه شدم چقدرم حالم بد شد چه برسه شما که حتما تلاش زیادی کردین

من کارشناسی ناپیوسته کامپیوترم خوندم مدرکم میشه مهندسی تکنولوزی کامپیوتر بعضیا هم که از رشته ریاضی م ...

اخی عزیزم 😘😘

ناراجت نباش

انشالله که بزودی به جایگاهی که براش زحمت کشیدی برسی

اخی عزیزم 😘😘 ناراجت نباش انشالله که بزودی به جایگاهی که براش زحمت کشیدی برسی

فدات عزیزم 

فعلا که مجبورم کارشناسی ارشد بخونم تا استخدامی بتونم شرکت کنم چون تو رشتهای استخدامی اصلا مهندسی ناپیوسته نیس والا تعجب میکنم از این قانونا و کاراشون یکی نیس بهشون بگه اخه چه فرقی دارن یا اگه میخاید استخدام نکنید چرا اینقدر دانشگا ناپیوسته داریم