کسی میدونه دلیل لکه بینی چی میتونه باشه .اونم من که پریودی هام خیلی شدیده .برام سوال شده دکترم نمیتونم برم میتونید راهنماییم کنید .البته بگم که چند سال پیش این اتفاق افتاد که حامله بودم ولی اینسری بیبی منفی بود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم این سری دو روز کلا پریود بودم نمیدونم دلیلش چی بود
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
تازه متوجه شدم که فقط لک و خون میاد در صورتی که گلاب به روتون فقط سر دستشویی هستم ولی در حال راه رفتن و کار هیچی نمیاد امروز روز سوم پریودیم میگذره و اینجوری شدم