2777
2789
ببین گلم منم دقیقا مثل توام من پایین اونا بالا میخواستم برای بعد زایمانم خونه خودم باشم ولی با خودم ...

اینام دقیقا همینن اینام ینی خواهر شوهر و مادر شوهرمم جاریمم خونه مادرش ب گریه انداختن تو خونه خودشم وا ویلا بود هم سر صدا هم کثافت کاری من برم خونه مادرم اونا ناراحت میشن حرف پشت حرف 

اینام دقیقا همینن اینام ینی خواهر شوهر و مادر شوهرمم جاریمم خونه مادرش ب گریه انداختن تو خونه خودشم ...

خب ناراحت بشن به اونا چ ربطی داره منم اول خوشحال بودم که میخام خونه خودم باشم بعد گفتم میرم خونه مادرم هیچی نگفتن گفتم بیشتریا میرن خونه مامانشون منم میرم گف اره برو 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ناراحت بشن به اونا چ ربطی داره منم اول خوشحال بودم که میخام خونه خودم باشم بعد گفتم میرم خونه ماد ...

با اینا یکی عین خودشون میخواد سر کنه برادر زاده مادر شوهرم جلو مادرشوهرم گف خدا کمکت کنه با این عمه من دیگه فکرشو بکن

با اینا یکی عین خودشون میخواد سر کنه برادر زاده مادر شوهرم جلو مادرشوهرم گف خدا کمکت کنه با این عمه ...

خخخخ 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
والا  همه حامله ها بفکرن چجور زایمان میکنن سخت و راحت یا چی بخرن چیکا کنن بد اینم من بفکرم تو ا ...

ول کن خاهر اصلنم فکر نکن برو خونه مامانت راحت هرچیم اومدن گفتن محل نده از الان نذار برای خودتو بچت اختیار داری کنن 

[QUOTE=163308755]هنوز چیزی نگفتم آخه وقت هس تا زایمانم ولی بگم خونه مادرم راحت ترم میگه برو اونجا[/QUOTEاگه خودشم راضیه و واسه خودتم سخت نیس راحتی خب برو لاقل میدونی یه ده روزی صرت راحته زیادم نمیبینشون منکه راحت بودم ولی همینکه شوهرم هرشب پیشم نبود یکم حالم گرفته میشد