2777
2789
عنوان

جواب خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 73 پست

خسیسه

ولش کن اینو 

نگا به داراییش نکن

نمیزاره ازش نصیبی ببری

یه کارگر دستودلباز خیلیییی بهتر از یه خرپول خسیسه و بیشتر بهت میرسه

اینو خواهرانه بهت گفتم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش خیلی نمیتونی اطمینان کنی

چون اون طرف دنبال زن کارمنده

اگر بهر دلیلی اخراج بشی یا قراردادتو تمدید نکنن مطمن باش به مشکل میخوری

خیلی خیلی به این مسله فکر کن

اون فقط زن کارمند واسش مهمه

کسی واسش مهمه که کار داشته باشه و بتونه رو کار و شغلش حساب کنه

والا خاستگار من ميگه كار نرو بهم برخورده ك ميگف بشين خونه بچه داري كن خوب بود؟ البته خودمم مط ...

نه عزیزم باید بذارن به عهده خود زن. الان این خواستگار من کاملا معلومه شغل دولتی از من میخواد من نمیدونم کی مجبورش کرده که با من ازدواج کنه که گیر داده همش نگران کار دولتی پیدا کردن واسه منه در حالی که خودم وکالت میکنم و راضی ام 

نه عزیزم باید بذارن به عهده خود زن. الان این خواستگار من کاملا معلومه شغل دولتی از من میخواد من نمید ...

اره اينم درسته خب ك به عهده خودت بزاره

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

اولین علت اختلاف ها و علت طلاق به شرایط اقتصادی بر میگرده ، برای همین راحت از این موضوع نگذر و منفعل نباش ، تو هم خواسته هات رو روشن و شفاف بگو ، 

من هم کارمتدم و بیست ساله ازدواج کردم ، خیلی تو خونه خرج میکنم ولی با رضایت خودم هست ، اصلا همسرم نمیپرسه پولت رو چکار کردی یا چقدر میگیری 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
منم یه خواستگار اینطوری داشتم ردش کردم سوزوندمش

عه رد كردي

من نميدونم چيكار كنم بخدا

اخه ميترسم بعدن خاستگارا بدتر شن

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

میگم نه من الان شاعلم بعد ازدواج قصدم نیست کار کنم برا همین مردی که دنبال زن شاعل باشه جواب میکنم ول ...

دقیقا عزیزم من خودم اصلا یکی از شرایطم اینه که همسرم مانع کار کردنم نشه اما اینکه مدام نگرانه من سرکار دولتی قراره برم یا نه اعصاب خورد کنه

منم یه خواستگار اینطوری داشتم ردش کردم سوزوندمش

پشیمون نیستی عزیزم؟ 

من خیلی مرددم از طرفی میخوام ازدواج کنم به آرامش برسم و مدام استرس کار نداشته باشم ولی این خواستگارم شغل خصوصی رو حتی زیاد نمیپسنده و بهم میگه اگه رسمی نشی میخوای چیکار کنی 

عه رد كردي من نميدونم چيكار كنم بخدا اخه ميترسم بعدن خاستگارا بدتر شن

وای ننننه کلا خسیس بووود دقیقاهم این حرفو بهم زدبه خدا توکل کن خودتو دونسته بدبخت نکن من الان خیلی خوشحالم 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋