2777
2789
عنوان

وارد ها بگین بچم دختره یاپسر؟رفتم غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینجا ی سونو هست همه رو بلا استثناء ۱۲هفته میگه بدون خطا

منم این جایی که رفتم خیلی دقیق بود تو15 هفته که رفتم دیگه بچه کاملا مشخصه اما ساعت 10شب بود شایدم خسته بوده اشتباه کرده 35 هفته دوبار رفتم هردوگفتند100در100پسره حالا نمیدونم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
منم این جایی که رفتم خیلی دقیق بود تو15 هفته که رفتم دیگه بچه کاملا مشخصه اما ساعت 10شب بود شایدم خس ...

وای چ بده آدم ندونه

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
وای چ بده آدم ندونه

تو عکس سونو دیگه تناسلیش تقریبا مشخصه این سونو گرافیست که رفتم بچه اولم 12هفته جنسیت رو صدرصد گفت حالا واسه اینم رفتم پیشش گفت اونا اشتباه کردن صد درصد پسره خداکنه دیگه درست باشه لباس پسرونه گرفتم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
تو عکس سونو دیگه تناسلیش تقریبا مشخصه این سونو گرافیست که رفتم بچه اولم 12هفته جنسیت رو صدرصد گفت حا ...

ایشالا ک درسته

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی