بهم گفته کل جهیزیت بامن ولی مهریه نمیدم بجاش حق طلاق میدم خودمم شاغلم
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
فقط نصف اموالش رو میخواد بنام کنه(اونم نگفته داراییش چیه) و مقداری از درامدش رو ماهیانه بده(کارمند قوه قضاییست)
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
بگو ۱۴ تا . اما شده نیم دونگ از خونه ش یا باغی چیزی بگیر . سکه باد هواس
اینم فکر خوبیه
خانوادم مخالفت کردن چون اصالتا روستاییه ولی خیلی پافشاری میکنه حتی گفت اگر قبول نکردن میرم نامه ازدادگاه میگیرم ازدواج کنیم
هیچ پسری ارزششو نداره که پا رو خانوادت بذاری . این طوری گفته به نظرم جا فکر داره
چطور عزیزم
هیچ پسری ارزششو نداره که پا رو خانوادت بذاری . این طوری گفته به نظرم جا فکر داره
مغزم سوت کشیده از پس فکرکردم🤦🏻♀️
بگو مگه من از زیر بته عمل اومدم که دادسرا بخواد اجازه ازدواجمو بده . بابا و مامان و خانواده شریف دارن اونا حقشونه در رابطه با زندگی من نظر بدن . عوض نامه دل اونا رو یه دل کن که اجازه بدن مرد من بشی
Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts بگو آمین😂😂😂