2777
2789
عنوان

تب و اسهال بچه ۱۵ ماهه

735 بازدید | 29 پست

خانما یکی از قل ها تب کرده ساعت ۳ آستامینوفن دادم تب تا ۴۰ رفت اومد روی ۳۹. ساعت ۵ ایبوبروفن دادم همچنان تب روی ۳۹ هست. اسهال هم هست. چیکار کنم تورو خدا کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواستی تو خونه پاشویه کنی حتما آب گرم باشه

روی شکم و سینه بذار

پا و سر نذاری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

اسهالش معمولیه یا خونی هم هست ؟

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

نمیخوام بترسی ولی میدونی که تب و اسهال میتونه نشونه ی کرونا باشه تو بچه ها

ببر دکتر خودتو راحت کن

یعنی هبچ کدوممون نباید علائم داشته باشیم؟ من با پدر مادرم اینا زندگی میکنیم

هرچیزی ممکنه

من دخترم یه ماه پیش دو روز تب کرد خفیف و اسهال بود گذاشتم به حساب دندون

بعد دندونی در نیاورد و فهمیدم تمام علائمش کرونا بود

میدونی که تب بالا یعنی یه جای بدن عفونت داره و لازمه دارو مصرف بشه