سلام مامانا
کسی هست بچه اش عمل هیروشپرنگ (تنبلی روده) کرده باشه مخصوصا کسایی که مشهدن پیش دکتر جودی
عمل ش چطوره سخته میشه واسم توضیح بدین پسرم چهار روز دیگه باید واسه هیروشپرنگ و نمونه برداری بره
ما یه عمل قبلش انجام دادیم چهار ماهه بود تنگی مقعد داشت تا بوژی 14هم رفتیم سایز مقعد ش خوبه ولی بشدت یبوست داره و موقع دفع خیلی اذیت میشه ملین هم خیلی دادم هم دارو هم گیاهی ولی انگار نه انگار
راستی هیروشپرنگ رو میشه قایم کرد به کسی نگفت آخه ما عمل اول رو نگفتیم خودم تنهایی پشت اتاق عمل بودیم بعدشم چون شهرستانیم کسی نمیاد خونه مون کسی نفهمید ولی اینرسی شوهرم میگه به خانواده ها بگیم عمل داره ولی نگیم کجا و چیه آخه هیروشپرنگ دوتا عمل میگه میفهمن ولی اصلا دوست ندارم کسی بفهمه نهایتا اگر ردش موند میگیم آپاندیس ش بود به دیگران چه ولی شوهرم قانع نمیشه میگه باید بگیم میگم بگو مامان من مریضه رفتم خونه مامانم تو هم همون موقع که میایی بیمارستان بگو رفتم خونه مادر زنم منم اصلا به خانواده ام خبر نمیدم مشهد بعد عمل هم یه راست میآییم خونه خودمون
بابا اونا که نباید بیان بیمارستان از طرفی بعد عمل هم خودم میخوام بیام خونه خودم جمع ش کنم میخوام قرنطینه قرنطینه باشه با این اوضاع چرا کسی بفهمه😭😭😭😭
شما اگر عمل چیزی بچه تون داشته به کسی گفتین