2777
2789
عنوان

صادقانه کدوم و چرا

450 بازدید | 44 پست

هوشبری و چندتا پرستاری تعهد خدمت دارن 

ولی مامایی و چندتا پرستاری و اتاق عمل و علوم ازمایشگاه و بهداشت عمومی تعهد ندارن

تعداد رای : 17
نظرسنجی
پرستاری
6
35%
علوم ازمایشگاه
2
11%
مامایی
6
35%
هوشبری
3
17%
من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بر اساس کارنامه سبزم میگم 

همه هم تو استان خودم هستن

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوشبری بدون تعهد از همشون بهتر بود

ولی الان که تعهدیه هیچی

ترجیح میدم پرستاری بدون تعهد برم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
چرا بهداشت تو گزینه هات نیس؟

اتاق عملم نیست    حواسم نبود مگه میشه بیشتر از جهار گزینه نوشت ؟

شغلهای کاملا متفاوتی هستن که فقط باید به توانایی خودت نگاه کنی 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هوشبری بدون تعهد از همشون بهتر بود ولی الان که تعهدیه هیچی ترجیح میدم پرستاری بدون تعهد برم

تعهد ش تو شهره خوبی ز استانمونه         لا اقل با تعهد میدونم 12 سال کار دارم 

چرا هوشبری؟

اصلا بهداشت نرو هیچ شغلی فعلا براشون نیست

میون هوشبری مامایی؟

هوشبری خیلی کار بدیه اگه یه ذره اشتباه کنی میوفتی تو دردسر

شما هوشبر هستید؟

به نظرم علاقه خودت خیلی خیلی مهمتره. میتونی ساعت ها رو یه دنیای میکوسکوپی کوچیک تمر کز داشته باشی؟ چقدر برات لذت بخشه؟ دوستی دارم که پرستاره ولی از استرس کاریش انقدر متنفره و همش نگرانه که یه وقت جون مریضی رو به خطر نندازه حاضر نیست حتی یک سال به عنوان پرستاری کار کنه