2777
2789
به نظرم انسانیت و اخلاق داشتن من خودم همیشه میگفتم اول سلامتی یه خونه 60متری یه ماشین معمولی درآمد ...

کی اخلاق نداشته باشه ؟ من منظورم خوشبختی با شوهر یا عشق نبود خوشبختی خود ادم تنها   چرا فک میکنین خوشبختی فقط وقتیه ک کسی باهات باشه اصلا چرا منتظرین با یه مرد خوشبخت شین  

خب تو ترجیح میدی تو یه قصر برا کسیکه ازت جدا شده ناراحت باشی یا تو خونه اجاره ای    

ترجیح میدم خونه اجاره ای داشته باشم و کسی که دوستش دارمو از دست ندم ولی خب نظر من متفاوت بود دیگه حالا ول کن😅

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی اخلاق نداشته باشه ؟ من منظورم خوشبختی با شوهر یا عشق نبود خوشبختی خود ادم تنها   چرا فک می ...

تنهایی؟!

تا یه زمانی شاید با تنهایی احساس خوشبختی کنی...ولی از یه جایی به بعد امکان نداره

من منتظر نیستم به این چیزایی که دلم میخواست رسیدم...اگه دقت کنی همه مثل من جواب دادن عزیزم...شما بهتر بود سوال میکردی چجوری احساس موفقیت میکنید 

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
تنهایی؟! تا یه زمانی شاید با تنهایی احساس خوشبختی کنی...ولی از یه جایی به بعد امکان نداره من منتظر ...

بله همه مثل شما فک میکنن چون متاسفانه همه دخترا منتظرن یه مرد بیاد خوشبختشون کنه و خوشبختیو موفقیتو تو همین میبینن