2777
2789

سلام خانمها روزتون بخیر باشه و وقتتون خوش

دوستان ما قصد خرید تی وی داریم،میخواستیم سامسونگ بخریم که متوجه شدیم بدون گارانتی هستن همشون اگه با گارانتی بخوایم هم بالای سی میلیون هستش،

فروشنده فروشگاه به ما تلویزیون سام رو معرفی کرد و گفت امکانات ایناش عین همونه و اصلا خود خط تولید سامسونگ تو ایران داره اینو تولید میکنه و سیستم عاملش فقط اندرویده و اینکه دوسال ضمانت و شیش ماه تعویض داره،

حالا ما موندیم شما ها این تلویزیون رو استفاده کردین خودتون یا اطرافیانتون اطلاعاتی دارین؟

و یا برندایی مثل جی پلاس یا ایکس ویژن یا تی سی ال چجوریه؟؟؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

سونی خوبه 

هرچی میخری الجی نخر

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونی خوبه  هرچی میخری الجی نخر

عزیزم سونی خیلی گرونه ما بودجه مون نمیرسه سونی بالای بیست تومنه

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

همشون مثل همنن. 

به نظر بنده اسنوا 50اینچ بگیر. 

هم اسمارت که هوشمنده. هم کیفیت 4k

وکیفیت خوب. 

من خودمم واسه جهازم اونو میخرم. 

خیلی وقته راجب جی پلاس. و.. بقیه دارم تحقیق میکتم

عزیزم سونی خیلی گرونه ما بودجه مون نمیرسه سونی بالای بیست تومنه

وای خدا کمکت کنه 

ما پارسال برا جهیزیه خواهرم از بانه خریدیم ی ۵۰ اینچو ۹ تومن

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
وای خدا کمکت کنه  ما پارسال برا جهیزیه خواهرم از بانه خریدیم ی ۵۰ اینچو ۹ تومن

عزیزم بانه ای میترسم بخرم ضمانت ندارن که 

بانه ای میگه یازده و نیم ساسمسونگ اسمارت ۵۰اینچ ولی بدون گارانتی خطرناکه