2777
2789
عنوان

اعصابم خورده از دست زنعموی شوهرم

771 بازدید | 51 پست

زنعموی شوهرم همش گیر میده ک بچه اول تو دختر تو دختر زایی دیروز خونه مادرشوهرم بودم اومده دست میزنه ب شکمم میگه تو مشکوک میزنی حامله ی قیافت ب حامله ها میخوره من میدونم تو حامله ی بچتم دختره منم گفتم نیستم انقد ب خودت مطمینی مگه جادوگری درضمن خانواده شوهرم ب فرزند پسر خیلی اهمیت میدن این فکرش درگیره ک نکنه من بچه اولم پسر باشه

چقدر بيكار و بي هدفه كه دغدغه اش جنسيت بچه شماست

یعنی همیشه اینطور ب پسرش میگه برو پیششون بشین دخترشونون میخوان بدن بهت یا دست نوه شو میاره میکشه ب سرم میگه ببینم ک دختر دار شدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادر شوهرم اینطوری میکرد

کلا همشون پسر دوستن. همش میگفت دخترزایی

اخرم دختر زاییدم .ولی عوض برادر شوهرم 3 پسرداره زنش با ناراحتی میگه بازم پسر شد دختر میخواستم 

انشاالله خدا حسرت دختر تو دلشون بذاره

💗لطفا برای حاجتم ی صلوات بفرستید💗
یعنی همیشه اینطور ب پسرش میگه برو پیششون بشین دخترشونون میخوان بدن بهت یا دست نوه شو میاره میکشه ب س ...

عزيزم گفتم كه اون هدفي نداره تو زندگي شما چرا حرص ميخوري از دستش 

ببين مامان من دوتا دختر داره دوتا پسر ميگه ايكاش جاي اين دوتا پسر هم دختر داشتم بابام هم هميشه ميگه بچه فقط دختر 

حالا بزار اونا هر چي دوست دارن بگن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من برادر شوهرم اینطوری میکرد کلا همشون پسر دوستن. همش میگفت دخترزایی اخرم دختر زاییدم .ولی عوض برا ...

حالا قوم شوهرمنم ادعا داشتن اگه پسر بیاری چنین کنیم چنان کنیم

۲تا پسر دارم حتی اسمشونو نمیدونن

کسی که با محبته جنسیت بچه براش مهم نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پیامبر گفته هر کی بچه اولش دختر باشه خوش قدمه از خوبی زن اینه ک بچه اولش دختر باشه

من نشنیدم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چطور بعضی آدمها به این شدت ضایع رفتار میکنن یکبار بگو اون که خدا هر چی صلاح بدونه میدا منم جفتش رو ...

همون اصلا برام فرقی نمیکرد چون بچه اولم بود 

پسر میشد دختر کم داشتم . دختر میشد پسر کم داشتم 

بقول استارتر عقده ایین 

💗لطفا برای حاجتم ی صلوات بفرستید💗
حالا قوم شوهرمنم ادعا داشتن اگه پسر بیاری چنین کنیم چنان کنیم ۲تا پسر دارم حتی اسمشونو نمیدونن کسی ...

دقیقا .نمیدونم همش بهم استرس میدن از خدا خواستم اگ صلاحمه بچه اولم پسر باشه تا بفهمه برای کسی پیش بینی نکنه