2777
2789
عنوان

دلم برا پسرم خیلی تنگ شده😭

1213 بازدید | 65 پست

امروز ۲۱ ماهه که رفتی مامانی حتی نتونستم درست ببینمت بوی تنت رو نتونستم بفهمم لمس کردم دستاتو ولی کل دستت اندازه سر انگشت من بود دلم تنگته بی قرارم چیکار کنم تو بگو تا الان تحمل کردم ولی دیگه نمیتونم بخدا نمیتونم تحمل ندارم آهیرم😭😭😭😭

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢چه شده اخه 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
😢😢چه شده اخه 

جنین شش ماهموازدست دادم😭 21ماه گذشته ولی هنوزم داغونم اتاقش لباسایی که خریده بودم همه چیش داغ رو دلم مونده

هروقت این تاپیکها رو میبینم دلم میخواد خودمو بکشم انقدر ناشکری کردم😭 سر جنسیت بچم😭😭 الان میفهمم واسه بودنش باید هزاران بار خدارو شکر کنم چقدر من ناشکر بودم خدایا منو ببخششش 

انشالله خدا به دل تو هم صبر بده عزیزم😭❤❤

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
جنین شش ماهموازدست دادم😭 21ماه گذشته ولی هنوزم داغونم اتاقش لباسایی که خریده بودم همه چیش داغ رو دل ...

عزیزم خدا به دلت ارامش بده انشالله😔🌹

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
دورسرت بگردم چیشده 

خدانکنه عزیزم دلم برا پسرم تنگ شده حرکت کردناش تکوناش همه چی اون یه روزی که با جسم بی جونش پیشم موند 😞