2777
2789
عنوان

اهل کتابین بیایین

119 بازدید | 14 پست

لطفا بهم کتاب معرفی کنین

در هر زمینه ای جز ترسناک و تخیلی

روانشناسی رمان های شاخص اطلاعات عمومی ازاین قبیل🤗مرسی

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی داره طرفدار چه جور کتابی باشی 

من پریروز " بار دیگر شهری که دوست داشتم" خوندم

داستان ایرانی نثرش فوق العاده قوی و شعر گونه

نویسندشم نادر ابراهیمی

بخون حتما لذت میبری

ول کن جهان را......قهوه ات یخ کرد!
خب بستگی داره طرفدار چه جور کتابی باشی  من پریروز " بار دیگر شهری که دوست داشتم" خوندم داستان ...

دیگ چیا خوندی؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

یه کتابی هم که همیشه به همه پیشنهاد میدم

کتاب " لذات فلسفه" ویل دورانت

محشره! یه جورایی تاریخ فلسفه یا نقد فلسفه ست اما رگه هایی از روانشناسی ادبیات جامعه شناسی هنر تاریخ و.... داره

مثل اطلاعات عمومی, یه کتاب جامع

خیلی عالیه, هر کی بخونه ذهنش یه سروسامونی میگیره

اگه دنبال رمانی" در رویای بابل" ریچارد براتیگان هم خوبه.

یا مثلا " شاهکار" زولا

یا " طبل حلبی" گونترگراس

برادران کارمازوفِ داستایوفسکی

...

اینا که گفتم رمان های امریکایی و فرانسوی و المانی و روسی هستن و هر کدوم سبک خودشون دارن ممکنه از همشون خوشت نیاد و فقط رمان فرانسوی دوس داشته باشی

میگم که سلیقه ایه...

نشر سایان دایره المعارف های خوبی در زمینه های مختلف چاپ کرده که برای اطلاعات عمومی خیلی خوبن

مثل دایره المعارف مصور فضا، آفرینش، مسیحیت، دوران ماقبل تاریخ، انسان تباران و ...

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست