2777
2789

سلام دوستان 

دیروز شوهرم اومد خونه خیلی ناراحت بود هی ازش پرسیدم چی شده اولش که هی میگفت هیچی دیگه بعدش طاقت نیورد گفت یه بار مشکوک شدم دیدم بابام داره چت میکنه با کسی واسه همین امروز گوشیشو به یه بهونه ای گرفتم رفتم تو  واتساپش دیدم بله با یه زنی که هم شوهر داره هم بچه چت فوق عاشقانه کردن

گفتم از کجا فهمیدی شوهر داره گفت تو چت گفته بود اسم شوهرشم حسن هستش

شوهرم با باباش میره سرکار میگه از وقتی فهمیدم دیگه دوست ندارم باهاش برم سرکار میگه دوست دارم تورو بردارم برم جای دور اگه ترکشی داشت این جریان به زندگی ما نخوره

منم گفتم هرجا بری با این اخلاق بچگانه پدرمادرت بالاخره ما هم خودبخود قاطی این ماجرا میشیم پس بهتره یه جوری به گوش مادرت برسونیم که بیشتر حواسشو جمع کنه

به شوهرم گفتم یه شماره غریبه گیر بیار برو واتساپ مادرت بهش بگو بعنوان یه غریبه

ولی شوهرم میترسه میگه اگه یه وقت بابام بفهمه ما گفتیم به مامان با اخلاقی که داره دردسر میشه برامون

هرچند مادرشوهرم در حق من خیلی بدی کرده و میکنه ولی من دلم میسوزه به حالش دلم میخواد بفهمه شوهرشو جمع کنه حواسش به شوهر و زندگیش بیشتر باشه حالا موندیم چیکار کنیم بنظر شما چیکار کنیم به مادرشوهرم بگیم یا بیخیالی طی کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ب نظرم شما خودتو قاطی این ماجرا نکن . شوهرت اگر بخواد خودش تصمیم میگیره .چون اگر اتفاق بدی بیوفته اولین نفر همسرت از چشم شما میبینه ک شما این پیشنهاد رو دادی 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

اوه حاجی چندسالشه بنظرم شوهرت ب پدرشوهرت بگع باهاش حرف بزنه بگع اگه اینکاروتو نزاری کنارب مادرمم میگم

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

پدر شوهرتو بترسنویت بهتره

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

وای نه 

به پدرشوهرتون بفهمونید ک به زنش میگید

بذار تموم کنه 

دیگه اونا تو سنی نیستن ک اولا بخان جدا شن ثانیا مادرشوهرت تحمل شنیدنشو بعد این همه سال زندگی نداره

با شماره غريب به پدر شوهرت پيام بديد كه اگه دست از اين كارش برنداره به همسرش اطلاع ميديد شايد اينجوري به خودش بياد خودشو جمع كنه

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣