2777
2789

چند روز دیگه وقت عمل دارم بیمارستان علی تهرانم همه جا ور شده از کرونا 

همسرم که باید باهام بیاد واجبه 

مادرم اصرار داره که همراهم بیاد و میگه طاقت ندارم خونه بمونم  میترسم از محیط بیمارستان 

بالاخره تا بستری شم عمل کنم چند ساعت طول میکشه 

مامانمم شصت سالشه خیلی میترسم

شما با کی میرید بیمارستان  

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشوهرم میرم همراهم نمیزارن واسه سزارین همراه قبول میکنن بعد بلوک زایمان خلوت میشه عزیزم 

من سزارین خستم بود از عمل خواهرم میاد واسه شب پیشم میمونه 

مامانم اصرار داره که موقع عمل باشه

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
خواهر نداريد يا زنداداش كه بياد  منم ۹.۹ زایمانمه ولی اتاق خصوصی میگیرم که واسه مامانم مشکلی ن ...

بیمارستان خصوصی میرم اتاق خصوصی میگیرم 

خواهرم بعد از عمل میاد که شب پیشم بمونه 

مامانم میگه باهات میام بستری شدی از اتاق عمل اومدی بیرون بر می گردم خودش حداقل چند ساعته 

من سزارین خستم بود از عمل خواهرم میاد واسه شب پیشم میمونه  مامانم اصرار داره که موقع عمل باشه

خب دوتا ماسک بزنه ازروش ماسک فیل*تر دار بزنه ژل الکل بدید بهش دستکش بپوشه ب جایی دست نزنه اونجا دستشویی هست هعی بره دستش با اب و ریکا بشوره ،نگران نباش خدابزرگ هیچی نمیشه 

مامان منم قلبش ناراحته میترسم بخاطرکرونا آبجیم میخوادبیاد همراهم بشه

مامان منم سنش بالاست راضی بشه نیاد خیلی خوبه 

بیمارستان خصوصی میرم اتاق خصوصی میگیرم  خواهرم بعد از عمل میاد که شب پیشم بمونه  مامانم ...

نه بابا چند ساعت طول نمیکشه من سر دخترم عمل ده دقیقه طول کشید نیم ساعت هم تا برم اتاق طول کشید 

خب دوتا ماسک بزنه ازروش ماسک فیل*تر دار بزنه ژل الکل بدید بهش دستکش بپوشه ب جایی دست نزنه اونجا دستش ...

اگرچیزیش بشه خودمو نمی بخشم

لغنت به این مریضی باید اینجوری بریم زایمان 

خودمم میگم دو تا ماسک بزنه شیلد بزنه الکل ببره چادرشو وقتی می رفت تو ماشین بشینه دربیاره بندازه تو کیسه 

ولی بازم ته دلم راضی نیست شور میزنه

نه بابا چند ساعت طول نمیکشه من سر دخترم عمل ده دقیقه طول کشید نیم ساعت هم تا برم اتاق طول کشید 

اخه من قبلش باید دارو بگیرم بعد عمل شم

فردا با دکترم صحبت کنم. ببینم اوضاع چطوره 

اگرچیزیش بشه خودمو نمی بخشم لغنت به این مریضی باید اینجوری بریم زایمان  خودمم میگم دو تا ماسک ...

اونم بلخره مادره دلش وانمیسه  چراتوباید خودت نبخشی ،خب بیاد کلا بشینه تو ماشین یا بگو من برم زایمان کنم موقع مرخصی شوهرم میاد دنبالت کسی نمیزارن اصلا نمیزارن بیای راهرو وایسی 

اونم بلخره مادره دلش وانمیسه  چراتوباید خودت نبخشی ،خب بیاد کلا بشینه تو ماشین یا بگو من برم زا ...

خیلی دل کوچیکه واسه زن داداشامم باهاشون میرفت از اول تا آخر که ببینه صحیح و سالمن ولی الان شرایط فرق کرده 

تو ماشین بشینه بهتره