2777
2789
عنوان

کاری که دوست ندارین انجام بدین چجوری انجام میدین؟😊

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً مثل من اخه کروناهم گرفتم به خودم میگم از کجا معلوم بخونی بشین کیف کن

من ولی ب خاطر اینکه بعد عذاب وجدان نداشته باشم میخونم 

اونایی ک قبول میشن از فضا نیومدن یه کم ب خودشون زحمت دادن

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

من ولی ب خاطر اینکه بعد عذاب وجدان نداشته باشم میخونم  اونایی ک قبول میشن از فضا نیومدن یه کم ...

واقعاً عذاب وجدان دیوونه کنندس

من خاطره بد دارم از پارسال و اینکه وقت نمی‌کردم و اینا الان میگم بزار به  تفریحام برسم تا بعدش اساسی شروع کنم

ولی اینجور بخوام پیش برم هیچکاری نمیکنم

عزیز دلم منم یکم بی اراده ام اما نه توی درس برای جمع و جور کردن خودم کارام و..

همیشه شب قبل برنامه ی فردارو می نویسم حتی می نویسم چه غذایی قراره درست کنم 

گلم همین که عذاب وجدان داری یعنی بیخیال نیستی و کلی از بقیه جلو تری تقسیم کن کتاباتو با توجه به فرصت باقی مونده من زمان کنکورم انقدر به پشتیبانم زنگ میزدم و کمک میخواستم که فک کنم اواخر شمارمومیدیدفرارمیکرد🤭

داداشام میگفتن اگه تو رشته ی خوبی قبول بشی همش از دعای همین آقای رئوفی پشتیبانته خدا میدونه تا حالا چند بسته تا شمع ندر کرده قبول شی راحت بشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جدای شوخی پشتیبان خیلی میتونه کمکت کنه 

به این فکر کن که هر قدمی که داری برمیداری برای مثبت کردن اوضاع آیندته برای این که شان و منزلت اجتماعیت بالا بره فردا روزی ازدواج کردی زبونت رو طرفت بلند باشه نتونه بهت زور بگه😞

سعی کن ضریب درس هارو با توجه به رشته ی مورد علاقت دراری بیشتر رو اونا تمرکز کنی و وقت بزاری مثلا بین درس های عمومی تا اونجا که یادم مونده ادبیات ضریبش۴دین و زندگی ۳خب تمرکزبیشتر اینا پیداکردن مباحث پرتکرارشون تو کنکور خیلی میتونه رتبه رو بالا ببره 

منم دیپلمم تجربیه(بنا به لجی که کردم و گندی که زدم سراز رشته ی حقوق دراوردم اصلا من اگه گند نزنم که روژین نیستم!!!!!🤦‍♀️🤦‍♀️) از اوضاع بچه های تجربی خبر دارم ریاضیشون زیاد خوب نیس معمولا تو میتونی با تمرکز رو همین نقطه ضعف خودتو بالا بکشی 

چون این شرایط برای خودم پیش اومد بچه های انسانی هم ریاضیشون سبک تره هم ضعیف تر از تجربی هاس من با همین ریاضی رتبم شد۲۰۰۰کشوری و۱۲۰۰منطقه۳رتبه ی جالبی نیس اما برای کسی که اصلا با مباحث انسانی آشنایی نداره ۳سال مدام رو فیزیک و زیست و زمین و شیمی و..تمرکز کرده بعد یهو بیاد وسط مباحث فلسفه و منطق اونم تو بازه ی زمانی آذر تا خرداد یه بردحساب میشه😅

میخوام بگم همین ریاضی منو برد بالا دقیق یادم نیس امافکر کنم ریاضیو۸۴درصد زده بودم دقیق دست گذاشتم رو نقطه ضعف بچه های انسانی و خودمو با ریاضی بالا کشیدم..هرچند برام سودی نداشت!!!!

یه چیزی هم بی تعارف بگم هر موقع خواستی درس رو پست گوش بندازی منو به یاد بیار ببین با چه التماسی دارم تقلا میکنم برای این که بزاره یکم درس بخونم با چه بدبختی درس میخونم انتخاب رشته میکنم قبول که میشم آقا یادش میفته که بیخیال درس به چه دردت میخوره 🤦‍♀️🥺نه فقط نن هزاران هزار امثال من هس گلم باوانم خوشکه خاصگم کهالت تو کفران نعمت حساب میشه ها..

کاش میشد من برمی گشتم به سن و سال تو..آخ اگه میشد..😭😭😭😭😭😭😭همه چیو از نو می ساختم همه چیو..میدونم جملم شعاری و کلیشه ایه ولی خدا نکنه خدا نیاره اون روزو هیچ وقت خودت این جمله رو استفاده کنی 

بخدا کل آرزوهام آرزوهای پدر مادرم برام زحمتام زحمتاشون سر لج بازی من خاک برسر به باد رفت

اینم شد آخر عاقبتم برای آب خوردن هم باید اجازه بگیرم از آقابالاسرم

چقدر حرف زدم سرتودرد آوردم

اینم بگم و تمومش کنم..

توکل کن به خدا تو قلب خیلی مهربونی داره امیدوارم خدا به قلب مهربونت و دل بزرگت نگا کنه و به اون جایی که لیاقتشوداری و آرزوشوداری و از همه مهم تر خیره برات برسی❤❤❤❤

عزیز دلم منم یکم بی اراده ام اما نه توی درس برای جمع و جور کردن خودم کارام و.. همیشه شب قبل برنامه ...

خوشکممممم😍😍😍😍😍😍

سلام به روی ماه خودت و نی نی جان

چقدر خوشحالم که اسم قشنگتو دیدم...

متاسفانه من پیوستگی نداشتم پارسال وهمین به من ضربه زد...البته مشکلاتی هم داشتم

که منو عقب انداخت و از درس زده کرد... ولی دیگه این نمی‌ذارم اینطوری بشه

امروز برای اخرین بار شروع کردم و اومدم بین دودرس پیامتو دیدم

حرفات جامع و کامل هست و من همه جوره خودتو قبول دارم

صد درصد ادم عاقلی هستی و همین عاقل بودنت می‌تونه زندگیتو...همسرتو...ارزو هاتو

واقعی تر کنه

همه تو زندگیمون غم داریم...درد داریم...کمبود آدمی که مارو درک کنه داریم

ولی به هیچ عنوان نباید رویاهامونو بذاریم کنار...این چیزی بود که من یاد گرفتم

تو این دوره رویامو گم کرده بودم...تونستم پیداش کنم

خداروبه همه ی مقدسات قسم میدم که کمک هر دومون کنه💚

گیااااانم💞💝💞🤗💞🤗

خوشکممممم😍😍😍😍😍😍 سلام به روی ماه خودت و نی نی جان چقدر خوشحالم که اسم قشنگتو دیدم... متاسفان ...

عزیییییییییییییییزمممممم 

باوااااانممممم❤

آفرین دقیقا همینجوری مقتدر ادامه بده و پیش برو مطمئن باش بهترین چیزا انتظارتومیکشن کافیه فقط اراده کنی همین 

تو از هرچیزی لایق بهترینشی 

من به درایتت ایمان دارم 

ایشالا شیرینی قبولیت تو بهترین رشته رو بخوریم 

نوری چاویلم❤❤❤❤❤❤❤

عزیییییییییییییییزمممممم  باوااااانممممم❤ آفرین دقیقا همینجوری مقتدر ادامه بده و پیش برو مطمئ ...

عزیزمی نفس جانم

انشاالله...

تمام حرفات یادم میمونه...

انشاالله شیرینی پایان نامه خودتون💞💞💞💞💞💞💪💝💃