2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رفتی چی گفته ؟؟ من فقط گلو درد دارم .هفته چندی؟

هفته 20 هستم نه دکتر نرفتم زنگ زدم برا دکترم گفته کروناست مواظب باشم. گفت اگه تاعلایمم بیشتر نشد جایی برا تست ودکتر نرم

عسل بخورم الان عیبی نداره آخه دکترم گفته بود نخور اوایل الان ۲۰ هفته هستم .؟

منم مشکلم همینه روزی چندبار دمنوش میخورم کمتر ازیه قاشق عسل میزنم میترسم بد باشه برام

هفته 20 هستم نه دکتر نرفتم زنگ زدم برا دکترم گفته کروناست مواظب باشم. گفت اگه تاعلایمم بیشتر نشد جای ...

انشالله زود خوب میشی تقویت من خودتو چیزی نیس ب نی نیت آسیب نمی‌رسه من امروز کلی مطلب خوندم .منم ۲۰ هفتم

شماهم توبارداری کرونا داشتین؟؟ خوردن عسل توبارداری بدنیست؟؟ 

من نمیدونم کرونا بود یا سرماخوردگی 😂ولی نمیخواستم بخاطربارداری حتی یه استامینوفن ساده هم بخورم فقط همین ابجوشو خوردم عسلم چون گرمه کم میریختم یه ق چای خوری نه در حد شیرین شدن

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
عسل بخورم الان عیبی نداره آخه دکترم گفته بود نخور اوایل الان ۲۰ هفته هستم .؟

منم دکتر گفت گرمی اقلا نخور برای همین عسل کم یه ق چای خوردی نه درحدی که بخواد شیرین بشه

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
انشالله زود خوب میشی تقویت من خودتو چیزی نیس ب نی نیت آسیب نمی‌رسه من امروز کلی مطلب خوندم .منم ۲۰ ه ...

انشالله بخیر بگذره وضعیتم بیشتر از این حاد نشه کار به دکتر وبیمارستان نرسه. تو خونه امن تره قرنطینه شم