2821
2789
عنوان

کاربری های فیک

111 بازدید | 10 پست

خانما چند روزه من حس میکنم یه نفر (یا چند نفر) هر شب با شماره فیک کاربری میزنن میان یه سوال چرت میپرسن

نه اسم درست و حسابی

نه عکس نه بیوگرافی 

هیچی

قبلا اینجوری نبود ولی چند وقته خیلی محسوس کاربری های فیک با سوالات مزخرف میان سایت 

احتمالا هم مرد هستن

چند دقیقه از عضویتشون نگذشته یه تاپیک مزخرف میزنن

تعجب میکنم نی نی یارا چرا هیچ کاری نمیکنن

شاید چون سایتشونو شلوغ میکنه براشون خوبم هست از قصد هیچی نمیگن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
قضاوت.ممنوع#  

چه ربطی داشت . گفتم حس میکنم . اسمی هم از کاربری نیاوردم .

باید یه چیز بی ربطی بگین حتما

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اکثرا پنج شنبه و جمعه ها اینجوری میشه حالت تهوعی میشه تاپیکا نمیدونم چرا یه فکر اساسی نمیکنن حداقل برای این دوشب اه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
اکثرا پنج شنبه و جمعه ها اینجوری میشه حالت تهوعی میشه تاپیکا نمیدونم چرا یه فکر اساسی نمیکنن حداقل ب ...

دیشب حالم بهم خورد از اون تاپیکا . 

عکسای مزخرف و مستهجن میذاشت

هیچکسم کاری نداشت 

منظورم این بود ک نی نی یارا اینجوری نیستم عزیز

آها . نمیدونم والا یه تاپیک با کلی عکس بیخود و برهنه بود

ما هی گزارش زدیم نیم ساعت بعد تعطیل شد