2777
2789

این ماه ۴ تا فولی داشتم.۱۰.۱۲.۱۶.۲۰،،،روز ۱۴ پری ۲ تا انپول ازاد سازی زدم.امروز روز ۲۲ سیکلم بود.صبح ی لک کوچولو قرمز روشن دیدم،۹ روزه امپولو زدم...کمر درد دارم از زمانی ک اقدام کردم تا الان.این لک لانه گزینی بوده ینی؟؟؟؟.لطفا اکر چیزی میدونین کمک کنین

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا روز ۲۲ سیکلم لک صورتی روشن دیدم و لک لانه گزینی بود

وای انشاالله.انشاالله،🤩🤩🤩🤩لک خیلییی روشن بود

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
آزمایش بده گلم منم ۵ روز داشتم حس مامان شدن داشتم ولی صبح همه رویاهام پر کشید

هنوز کلی مونده تا موعدم عزیزم،انشاالله دل جفتمون شاد بشه😢😢

وای انشاالله.انشاالله،🤩🤩🤩🤩لک خیلییی روشن بود

بله روشن بود

و اینکه فعلا ازمایش نده چون خیلی زوده و نشون نمیده حتی بی‌بی چک هم الان نشون نمیده

باید بذاری از موعدت ک گذشت بی‌بی بزنی و از بدی

انشالله ک بارداری

بله روشن بود و اینکه فعلا ازمایش نده چون خیلی زوده و نشون نمیده حتی بی‌بی چک هم الان نشون نمیده با ...

فداتشم

حتمن.چشممم

من امروز روز ۲۰هست ترشح قهوه ای دیدم یعنی لانه گزینی بودع؟

روز بیستم هم ممکنه 

ترشح قهوه ای هم میتونه لک لانه گزینی باشه، اما اگر خیلی کم و در حد چند تا لکه کوچیک باشه

روز بیستم هم ممکنه  ترشح قهوه ای هم میتونه لک لانه گزینی باشه، اما اگر خیلی کم و در حد چند تا ...

در حد اینکه تمیز کردم قهوه ای بود.امپول آزاد سازی زدم چهارشنبه ۱۴روز میگذره ک فرداش بی بی میتونم بزنم برام دعا کن 😘

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇