2777
2789
عنوان

به نظرتون دلیل این رفتارهاش چیه؟

145 بازدید | 15 پست

سلام. چندوقته که یکی ازهمکارای دوستم بهش ابرازعلاقه کرده وحتی ب دوستم گفته ک عکستومیخام نشون مامانم بدم وسراین حرف دوستم که گفته بودیکی ازهمکارای مردشون گفته بوده بهش که اکثرهمکارا همیشه دوست دارن باشمابرن شیفت پسره غیرتی شده وگفته ک غلط کرداین حرفوزدپس بایدهرچه زودتربیام جلو. کلارفتارش جوری بوده که دوستم فک کرده قصدپسره ازرابطشون ازدواجه. ولی روزای اول خیلی پیام میداده الان چندوقته کمترپی ام میده ودوستم پی ام ک میده سین میکنه ج نمیده امابینشون اصلاناراحتی نبوده حتی ی باردوستم بهش گفت که نگرانت شدم سین کردی ج ندادی پسره کلی ازش معذرت خواهی کرده وگفت که درگیربوده ولی دوستم میگه بازم پنج روزه ازش خبری نیست ی بارهم بهش پی ام دادم سین کرددوباره وج نداد. دوستم میگ اصلا نمیدونم دلیل رفتارش چیه اگ واقعا نمیخادباهم باشیم خب چراراحت نمیگه؟ یااگ واقعا بیکارنیست بگه درگیرم اونقددرک میکنم ک کارش زیاده ولی اینک آنلاین بشه وج نده خیلی بیشعوریه میخاس سرفحش بکشه بهش ب اسرارمن اینکارونکرد. ب نظرتون چیه دلیل رفتاراش

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

ی باربه دوستم گفته بودمیخام ببینمت بیاخونه دوستم بهش گفته بودکه من دختری نیستم ک بخام برم خونه همکارام اونم مرد. گفت بخدامنظورم اون چیزی ک فک کردی نبودبخدااشتباه برداشت کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زبون بی زبونی میگه نمیخوامت..نمیتوته رک بگه..داره سر میدونه.

به هرحال دوستی برای آشنایییی و شناخته.پسره هم مدتی کع با این بوده فهمیده این اونی نیست که میخوادش😊

عزیزم دلش رو زده دبگه از عینواضح تر  ر اخه چرا هی پیام میده دوستت و ولش کنه بره بدرک بابا اینا ...

واقعا دوستم ادم آویزونی نیست خیلی دخترخوب ومودبیه اصلاهم اهل دوستی نیست. میگ خب اگ واقعا نمیخادباهم باشیم راحت بگه. این جوررفتاربیشعوریه

دیگ واضحه که دوستت سر کار بوده

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
واقعا دوستم ادم آویزونی نیست خیلی دخترخوب ومودبیه اصلاهم اهل دوستی نیست. میگ خب اگ واقعا نمیخادباهم ...

عزیزم دیگه با چه زبونی بگه که نمیخواد باهش باشه اخه دختر خوب تو نصیحتش کن 

اصرار درسته.

پسره منصرف شده.

به دوستت بگو‌ بیخیال شه.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم دیگه با چه زبونی بگه که نمیخواد باهش باشه اخه دختر خوب تو نصیحتش کن 

دلم برادوستم خیلی میسوزه. ی شکست خورده بعدازاون هرکسی واردزندگیش میشه بعدچندوقت ولش میکنن افسرده شده خیلی. بخدادارم براش گریه میکنم

ی باربه دوستم گفته بودمیخام ببینمت بیاخونه دوستم بهش گفته بودکه من دختری نیستم ک بخام برم خونه همکار ...

اشتباه برداشت نکرد.

پسره می‌خواسته ازش استفاده کنه،دیده دختره پا نمیده.کشیده کنار.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اشتباه برداشت نکرد. پسره می‌خواسته ازش استفاده کنه،دیده دختره پا نمیده.کشیده کنار.

خیلی گناه داره خیلی احساس تنهایی میکنه بااینک موقعیت شغلی خوب وقیافه خوب وخانواده خوب داره اماهرکسی واردزندگیش میشه بعدچندوقت ولش میکنن. خیلی دخترپاکیه همش میگ اگ منم اهل دوستی بودم حالابهترین موقعیت هامیومدن برام.واقعاهیچ چیزی کم نداره

ادای آدمها رو درآورده پسره که مخ بزنه و دمی به خمره بزنه. دیده دوستت اهلش نیست بیخیال شده. به دوستت ...

عزیزم دعاکن براش خدابهترین روسرراهش قراربده. خیلی افسرده شده واحساس تنهایی میکنه هروقت میفهمه یکی نامزدکرده میگ خوشبحالش وانگاربه حال اوناحسرت میخوره. میگ خیلی تنهام منم دوست دارم که یکیوداشته باشم ک باهاش خوش باشم. خیلی دلم براش میسوزه