2777
2789
امیدوارم به امید خدا دیگه انتظارشون تموم بشه و مادر بشن و
خداوند یه نی نی سالم وصالح بهشون بده

1.پناه
2.روشنک
3.چکاوک 91 (به امید نی نی سالم
4.marz

5.del_man

6.dana68

7.تسکین(5ساله منتظره

8.غزل (2ساله منتظره

9.لیلی93(انشالله که ای یو ای مثبت بشه و الان مامانه
10.ویدا (سه ماه پیش یه سقط داشته
11.نسیم(خیلی وقته منتظره
12.بیکران
13شاخه نبات سلامتی مادرشان
14.ناز نازی بانو
15 گلبرگ
16.rima
17. بهار 68
18 منتظر نی نی

19.sousiبانو
20مامان آیدین

21درخشان و دوستانش
22مرضیه
23.غزل.
23.نوشین
24.فاطمه.

25 صبا
br>26.sam
27 .سیب وزرشک
28.روژانو
29.دوستان خودم سمانه
30راتا
31.شمیم
32آلاله
33.ترمه
34سیما
35بانو
36پرگل
37شیما
38ماریا 39.عسل 69 40.زری. 41.شاهپرک 42.فرزاد 43.سهیلا.ج 44.رهازی زی (3 ساله منتظره
.......خدایا شکرت ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا منم بنویس چهار ماهـه تلاش میکنم نمیشه
When the door of happiness closes, another opens But often times we look so long at the Closed door that we don’t see the one which has been opened for us وقتی در شادی بسته می شود، در دیگری باز می شود ولی معمولاً آنقدر به در بسته شده خیره می مانیم که دری که برایمان باز شده را نمی بینیم
امید عزیزم، شما خودت الان باردار شدی؟ چند وقت اقدام بودی؟ مشکلت چی بود؟ عزیزم، برای آرامش من و نزدیک شدن به خداوند و اینکه اگه صلاح میدونه و دوست داره بهم طعم مادرشدن رو بچشونه، بخون! ممنون از شما
و تنها او فرمان میدهد که موجود باش و بی درنگ موجود میشود.
خدایا!
منتظر فرمانت هستم.
متم میخوام این ماه برم اقدام برام دعاکن.ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

ممنون از همگی اسم همه رو یادداشت کردم انشالله همگی به حاجتون برسین نه گلم منم منتظرم دوسال ونیمه هیچ مشکلی هم ندارم لاپرا عکس رنگی همه چی خوب بوده نازایی به علت ناشناخته دارم
.......خدایا شکرت ....
سلام خدا خیرت بده و سلامت باشین و به آروزی خیرتون برسید ان شاا... اگه قابل دونستی منم خیلی سال چشم براهم و تنها امیدم لطف و کرم خداست شاید بازبان پاک شماها قبول کنه . الهی همه حاجت روا شوند به خیر و خوشی
اللهم عجل لولیک الفرج
آنچه دلت خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود