2777
2789
عنوان

ودلت مرگ بخواهد ومرگ هی ناز کند

421 بازدید | 46 پست

باز پریود شدم یبار باردار نشده همون ماه اول جنینم خود ب خود سقط شد یبار تو 20هفتگی مجبورم کردن سقط کنم سندروم داوون داشت الان بعد دوسال دکتر وقرص وهزار جور درمان سگ دو زدن دعاالتماس وخواهش بازم این ماه نتیجه نداد آمپول سینال اف اچ سی جی هزارجور کوفت وزهرمار خسته شدم دیگه خدایا چقد طاقت دارم من آخه کاش کرونا بگیرم بمیرم حداقل راحت شم از همه چی😞

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قسمتت نبوده خوب نیس اصرار زیادی حتما صلاحت این نیس

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
عزیزم چی بگم درد تو رو دارم فقط تا حالا حامله نشدم

کاش حامله نمیشدم قبلا الان ناباروری کم بود درد پسرم از طرف دیگه داغونم کرده یادم میوفته چجور ب دکترا التماس میکردم ک کاری باید بتونم بکنم نمیخوام پسرم بمیره دل یه بیمارستان ب حالم میسوخت

عزیزم درست میشه همه چی دعات میکنم 😍 غصه نخور

ممنونم عزیزم هیچی درس نمیشه هیچ وقت مادر نمیشم انگار فقط سوختن وساختن نوشتن تو زندگی من

قسمتت نبوده خوب نیس اصرار زیادی حتما صلاحت این نیس

آخه من خسته شدم از قسمت وحکمت اگ قسمتم نیس پس چرا آرومم نمیکنه حداقل کمتر درد بکشم

کاش حامله نمیشدم قبلا الان ناباروری کم بود درد پسرم از طرف دیگه داغونم کرده یادم میوفته چجور ب دکترا ...

عزیز دلم

خدا انشالله ب حق زهرا صدا ناله هامونو میشنوه

ب جفتمون بچه سالم میده

به زودی من مامان میشم😊در باره ناباروری میتونم کمکتون کنم