2777
2789
عنوان

کسی هست که نتونه گریه کنه؟

72 بازدید | 8 پست

من فکر میکنم از گناهای زیادیه که کردم

اینقدر قلبم سیاه شده که نمیتونم گریه کنم

1ساله گریه نکردم

‏شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه

فک نکنم به اون ربطی داشت باشه ها ایمانت رو قوی کن نماز بخون قران بخون دعا کن اون حس بد از دلت میره 😌❤

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

من که نه😐😂تقی به توقی بخوره اشکم میاد 

پیاز کن چشمت راه بیوفته باز😑😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه من که از بس گریه کردم شوهرمو خسته کردم ، تلویزیون اهنگ میزاره من گریه میکنم دیشب خواب دیدم امروز تعریف میکردم واسه شوهرم گریه ام گرفت اون میخندید

گناه من سادگی بود .

اره من خیلی دیر اشکم در میاد تنها چیزی که میتونه باعث گریه من شه از دست دادن عزیزام هست اخرین بار نزدیک ۱ سال نیم پیش گریه کردم اونم بخاطر فوت داییم بودش.

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...