2777
2789
عنوان

سلام خانوما ب نظرتون جنسیت نینیم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 54 پست
اره ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ام مهر بود یکی از این روزا  من متولد ۷۳ام واسفندی و روز۱۷

ببین جدول چینی اصلی که سنتو به میلادی باید توش بزنی میگه دختر

این جدول سر دخترم درست دراود گفت دختر اما خیلیا میگفتن بچم پسر اما دخترشد

ببین جدول چینی اصلی که سنتو به میلادی باید توش بزنی میگه دختر این جدول سر دخترم درست دراود گفت دختر ...

هر چی خدا میخواد سالم و صالح و پرروزی باشه برای همه اطافیان و خودم وهمسرم

ولی توی جدول چینی اصلی نوشته پسر 

۲۵ سالمه دیگ و اکتبر بوده

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی خدا میخواد سالم و صالح و پرروزی باشه برای همه اطافیان و خودم وهمسرم ولی توی جدول چینی اصلی نو ...

جدول چینی اونی نه که میری نگاه میکنی مثلا متولد فلانی این میشه بچت

این ماله یه سایت خارجیه تاریخارو که میلادی کنی میزنی توش حساب میکنه

صدتا جدول چینی هست والا نمیدونم اما این برای من درست بود جدولای دیگه اونموقعه پسر میگفتن.

اگر بچه اولته فقط مهم اینه سالم باشه عزیزم.علایمای ظاهریت بیشتر به پسرمیخوره

جدول چینی اونی نه که میری نگاه میکنی مثلا متولد فلانی این میشه بچت این ماله یه سایت خارجیه تاریخارو ...

قربونت بشم مرسی ک زحمت افتادی هرچی خدا میخواد پسرودخترنداره دوتاشون هدیه قشنگ خدا هستن

التماس دعا عزیزم

وخدایی که به شدت کافی  ست🦋💋کاربر قدیمی هستم یهویی پریدم 😭🤭همون @kitty7300  هستم🤗
قربونت بشم مرسی ک زحمت افتادی هرچی خدا میخواد پسرودخترنداره دوتاشون هدیه قشنگ خدا هستن التماس دعا ع ...

سلامت باشی عزیزم راستی یه پیجم هست تو اینستا خانومه میگه بهت میخوای بدم ادرسشو اگر اینستا داری؟

سلامت باشی عزیزم راستی یه پیجم هست تو اینستا خانومه میگه بهت میخوای بدم ادرسشو اگر اینستا داری؟

اره عزیزم بده بهم چی میگه جنسیت رو؟؟