ترنم_باران_بهاری مدیر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 316 عنوان بی بی چک مثبت و بتای ۲۸ روز قبل پریود | مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 44 پست بچه ها کیا قبل موعدشون آز بتا دادن مشکوک بودن ممکنه بخاطر امپول hcgباشه 1399/08/16 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manvaman عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 8817 خدا از دهنت بشنوه عزیزم میشه برام دعا کنی فردا بتام خیلی بالا رفته باشه اخه از ... ایشالا زودی صدای قلبش هم میشنوی عزیزم 👈🤷👉
ترنم_باران_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 316 خیلی استرس دارم احساس میکنم کاری نمیکنه این امپولاهم دکتر من که خیلی امیدواری داد گفت انشالله حتما بارداری هرچی خدا بخواد
manvaman عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 8817 دکتر من که خیلی امیدواری داد گفت انشالله حتما بارداری هرچی خدا بخواد ایشالا بارداری عزیزم منم ۴روز دیگه باید برم سونو و اج سی جی بزنم 👈🤷👉
ترنم_باران_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 316 سوپ بخور و کرمیجات بگیر بخواب استراحت کن بذارحالت خب بشه انشالله ک بارداری نمیدونم خنده داره میترسم خوردمو بندازم و همش بخوابم و استراحت کنم بعدش بفهمم باردار نبودم شوهرم فک کنه خودمو الکی لوس میکنم همش 😄
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6846 خدا از دهنت بشنوه عزیزم میشه برام دعا کنی فردا بتام خیلی بالا رفته باشه اخه از ... انشالله ک خیره حتما سرنماز دعات میکنم شماهم واسه من دعا کن یبار سقط داشتم الانم بعداز هفت ماه اقدام کردم سه روز دیگه موعدمه😘 میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
ترنم_باران_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 316 نه گلم تازه قبل موعدته استرس خودش سمه واست.من بارداری شیمیایی داشتم ۴ روز بعد موعد بتام ۱۱ بود .انشا ... فردا باید برم ازمایش میگم اگه هنوز چند روز دیگ برم دکترمم گفته بود دوهفته بعد امپول برو ازمایش اگه مثبت بود سریع بیا پیشم دارو هاتو شروع کنم
manvaman عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 8817 انشالله ک خیره حتما سرنماز دعات میکنم شماهم واسه من دعا کن یبار سقط داشتم الانم بعداز هفت ماه اقدام ... ایشالا دوتایی خبر بارداریتون بهم بدین منم انرژی بگیرم از این ناامیدی😂 👈🤷👉
ترنم_باران_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 316 به من لتروزول و قرص استرا داد با دوتا اچ ام جی چند روز دیگم باید اچ سی جی بزنم خیلی ناامید شدم همیشه ... توی این هفت ماه هم تحت نظر دکتر بودی من یک ساله اقدامم تازه اینماه رفتم تحت نظر دکتر فهمیدم تنبلی دارم و فولیکولم غالب نمیشه بدون دارو
ترنم_باران_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 316 ایشالا زودی صدای قلبش هم میشنوی عزیزم ممنونم عزیزم انشالله شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6846 نمیدونم خنده داره میترسم خوردمو بندازم و همش بخوابم و استراحت کنم بعدش بفهمم باردار نبو ... انشالله ک مامان شدی عزیزم یکمم خودت لوس کنی چیزی نمیشه شوهرتون خیلیم دلش بخداک ناز خانومشو میمشه😘 میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
ترنم_باران_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 316 ایشالا بارداری عزیزم منم ۴روز دیگه باید برم سونو و اج سی جی بزنم انشالله شما هم فولیکول های غالب خوشگل موشگل داشته باشی و زودی نی نی بیاد تو دلت 😍
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6846 ایشالا دوتایی خبر بارداریتون بهم بدین منم انرژی بگیرم از این ناامیدی😂 انشالله شما چرا نامیدی عزیزم ? میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
ترنم_باران_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 316 انشالله ک خیره حتما سرنماز دعات میکنم شماهم واسه من دعا کن یبار سقط داشتم الانم بعداز هفت ماه اقدام ... حتمن عزیزم منم اگه لایق باشم برات دعا میکنم زودی نی نی دار بشی راستی دفعه قبلی که سقط داشتی امپول زده بودی ؟ چند ماه سقط شد ؟ راسته که میگن این آمپوله اختمال سقط رو زیاد میکنه ؟
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6846 حتمن عزیزم منم اگه لایق باشم برات دعا میکنم زودی نی نی دار بشی راستی دفعه قبلی که سقط ... ممنون از لطفت ن ماهی ک امپول زدم باردارنشدم دوماه بعدش باردارشدم میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
ترنم_باران_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 316 انشالله ک مامان شدی عزیزم یکمم خودت لوس کنی چیزی نمیشه شوهرتون خیلیم دلش بخداک ناز خانوم ... یکساله اقدامم خواهر دیگ طفلک بسشه هر دفعه بعد اقدام توهم میزدم باردارم 😝😝😝الان به زور خودمو میکشم پامیشم براش غذا درست میکنم که اگرم بچه نبود خیلی خجل نشم