2777
2789
عنوان

مامانا خیلی نگرانم

442 بازدید | 12 پست

بچم نارس شده الان ۶ ماهشه . ۱۷ روزه هرشب ساعت ۴ شب بلند میشه میناله استفراغ میکنه بالا میاره تب اش میره ۳۸ اسهال میشه بعد ساعت ۹ خوب میشه روزا حالش خوبه ادرارش خیلی کم شده ۶ ساعت یبار جیش میکنه  عفونت ادراریم داره خیلی کمه.

اینکه شبا اینجوری میشه هرشب از چیه دکترم بردیم چرتو چرت میگن کسی تجربشو داره

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریفلاکس معده داره که بالامیاره وبی قراریش ازکولیکه ،این دوتارودخترم داشت!بعدغذاخورشدن بهترشد

تبش ازعفونته واینکه ادرارش کمه!بردیش سونوگرافی؟

دارونمیگیره برای عفونت؟اگه آنتی بیوتیک میگیره اسهالش میتونه ازعوارض داروباشه!

آزمایش وچکاب کلی انجام بده براش،ان نشالله چیزی نیست

انشالله هر چه زودتر بچت خوب بشه الهم صلی اله محمد والله محمد وعج فراجهم 💚💕شمام برام دعاکن دخترم سلامت دنیا بیاد خیلی سختی کشیدم این دومین باریمه بچمو پارسال بخاطر مسئومیت بارداری از دست دادم دعا کن برام 🙏🙏🙏

ریفلاکس معده داره که بالامیاره وبی قراریش ازکولیکه ،این دوتارودخترم داشت!بعدغذاخورشدن بهترشد تبش از ...

چیزی که برام سواله اینکه چرا روزا استفراغ نمیکنه طول شب نمیکنه ساعت چهار شب هم بالا میاره هم تب میگیره اره برا عفونتش دارو مصرف میکنه باید فردا ببرمش سونو شاید سنگ کلیه داره

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
چیزی که برام سواله اینکه چرا روزا استفراغ نمیکنه طول شب نمیکنه ساعت چهار شب هم بالا میاره هم تب میگی ...

تبشو نمیدونم مطمئنی که تب داره؟شایدگرمش میشه وبدنش گرمه؟

برای بالاآوردن تویه ساعت خاص وگریه 

اونم دخترمن داشت!نارسم به دنیااومده تا۶ ماه ساعت ۶غروب تا۱۲شب یک ریزگریه میکردبعدانقدشیرمیخورد که بالامیاورد وفقط گریه !گاهی هم مثلا لوبیا سبزمیخوردم اوایل نمیدونستم تا۳شب پشت هم کارش فقط گریه بود

صبحها یکم بهتربود ولی وقت بود۱ساعت میخوابید یه ۱ساعت گریه!دخترمن هرنوع شیرخشکی بهش میدادم بالامیاورد نمیدونم حساسیت بودیاچی!ولی نمیتونست بخوره

بعدهم برای سرلاک هم همینطوربود استفراغ میکردکلا تایکی ودوروزبهمش میریخت!

اگرشیرخودتومیخوره !بایدرژیم غذایی داشته باشی،غذاهای سردی نخوری‌،رازیانه روهروقت گریه کرددم کن بخور وشیرخودتو بهش بده وباچای نبات بخور

لوبیا سبز وقرمه سبزی وخیارو..سردیه!

عزیزم براش دعا کردم که همیشه سلامت باشه. ولی نمیدونم چشه. دکترش چه گفت ؟عفونت ادراریش مال اینه که دی ...

نه از صب کلی ابش دادم دکتر میگه از رفلاکس خب رفلاکس که باید تو طول روزم باشه چرا ۲۰ روز از ۴ صبح شروع میشه تا ۹ صبح

تبشو نمیدونم مطمئنی که تب داره؟شایدگرمش میشه وبدنش گرمه؟ برای بالاآوردن تویه ساعت خاص وگریه  ...

نه این بخاطر زیاد خوردنش بالا نمیاره قانونشه ۴ صبح همیشه بالا میاره موندم چرا همرمان با بالا اورنش تب اشم میره رو ۳۸ 

الان بچت چند ماهشه بهتر شده 

نه این بخاطر زیاد خوردنش بالا نمیاره قانونشه ۴ صبح همیشه بالا میاره موندم چرا همرمان با بالا اورنش ت ...

دخترمن سه سال ودوماهشه وبرای تب نمیدونم اگه وقت اون لحظه استفراغه!دکترها بهترمیدونن !کلایه چکاب کلی وسونوگرافی ازکلیه انجام بده واگرمشکلی نباشه که انشالله نیست دیگه نگران نباش ،مدلش اینطوری ! ویه سری مشکلات که بچه های دیگه دارن بچه شماهم داره زیادنگران کننده نیست مثل ریفلاکس!

تاپیک قبلیتم خوندم

جریان شیرخشک دخترم توضیح دادم ،شایدبچه شمامثل دخترمن تحمل شیرخشک نداره،بیشتربهش غذابده هم برای ریفلاکس بهتر وهم اگه شیرخشک بهش نمیسازه یکم کمتربخوره بهتره

زیرسرش بایدبلندباشه وقت خواب وبعدهم داروبهش ندادن برای ریفلاکس معده؟دخترم یه مدت رانتیدین دادن،خوب بود

الان ممنوعه ولی داروجایگزین هست ،این بیقراری واینهاش که سرساعت خاصی هست ازکولیک سرچ کن میدونی  واین ریفلاکس حسابی بهمش میریزه

قطره  پدی لاکت سرچ کن برای چی خوبه تواینترنت !اینم خوبه هم برای اسهال ویبوست وریفلاکس وکولیک

اینم‌میدادم

کلابچه های نارس بزرگ کردنشون پرازدردسر وسختره

انشالله هر چه زودتر بچت خوب بشه الهم صلی اله محمد والله محمد وعج فراجهم 💚💕شمام برام دعاکن دخترم سل ...

سلام. خوبی؟ میدونم شاید سختت باشه. میشه بگی چجوری دخترتو سر مسمومیت از دست دادی؟؟

اخه منم مسمومیت گرفتم و سزارین اورژانسی. دخترم بیست روز بستری بود و بعد‌... ولی برای من گفتن احتمالا بیماری متابولیک بوده. گفتن باید ازمایش ژنتیک بدم که خیلی گرونه. ولی یه دکتر گفت بخاطر مسمومیتت بوده. یا مادر یا نوزاد از دست میره تو این شرایط😣