2777
2789
عنوان

چند روز قبل موعد بی بی چک جواب قطعی میده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیشب خواب دیدم جاریم دوقلو آورده اونم اقدامه

من سه تا فولیکول بالغ داشتم بهم آزاد سازی داد گفت ممکنه چند قلویی بشه اگه آمادگی داری بدم آمپولو منم که عشق بچه گفتم بده

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
نه دقیق.دو سه روز اینور اونور طبیعیه

واس منم اونجوری میشه کاش منم مث تو جواب بگیریم عزیز

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
من سه تا فولیکول بالغ داشتم بهم آزاد سازی داد گفت ممکنه چند قلویی بشه اگه آمادگی داری بدم آمپولو منم ...

ایشالا که باردار بشی برای منم دعا کن دلم خیلی نی نی میخواد از وقتی اونیکی سقط شده

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
این ماه فولیکولهای خوب داشتم روز ده سیکلم ۱۸۱۷۱۴۱۲۱۱ داشتم

برا منم ۲۵.۲۸.۲۱ بالغاش بود ۱۰ ۱۵ ۱۰ ریزاش

بنظرم‌خودتو مشغول کن استرس سمه واست منم سعی کردم‌خودمو مشغول کنم و خونه نموندم تا زمان بگذره روز م ...

مشکل اینه به شوهرمم نمیگم حرف دلمو به اون بگم آروم میشم نمیگم چون بگم اونم اگه جواب منفی شه ناراحت میشه...نمیخام امیدوارش کنم

دارو استفاده کردی؟

عسل سیاه دانه...ویتاگنوس.متفورمین اسید فولیک