2777
2789
عنوان

شما چطور از شوهرتون پول میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 124 پست
فعلا يك هفته عقديم  اون روز خواستم  با دوستام برم بيرون ٢٠٠واريز كرد  اون روز ...

چه باشعوره..شوهرمن تو عقد دلش نمیومد خرج کنه خیلی دوران بدی داشتم بابام می‌گفت نامزدت بده،نامزدم می‌گفت بابات بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون تنها زندگی میکنم  1،500کرایه خونه ۲۰۰ شارژ و قبض برق و گاز و تلفن خونه حدودا ۱۵۰۰،۱۶۰ ...

چقد کرایه خونت زیاد برا ی نفر

البته ماشهرستانیم 

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
کار نداره ک من چیزی لازم دارم یا ندارم ..حقوقشان برای اجاره و وام میره اون چیزی هم ک میمونه خرج شکم ...

ای بابا 😔

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
اتفاقا اون باید قدر من رو بدونه شوهرم آدم ولخرجیه صبح ۱میلیون بهش بدی شب هیچی نداره مدیریت خرج و ...

افرین بشما کدبانوی خوب👏👏👏👏

ولی درکل من الان ازشوهرم بپرسم چقد درآمد داری یا پولاتو چکار میکنی جواب سربالا میده منم دوسدارم زندگیمو مدیریت کنم ولی متاسفانه نمیخاد 

من چون تنها زندگی میکنم  1،500کرایه خونه ۲۰۰ شارژ و قبض برق و گاز و تلفن خونه حدودا ۱۵۰۰،۱۶۰ ...

😆😆اگه متاهل بودی چی؟ به شوهرت میدادی یا پسنداز میکردی

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی  

ما حساب مشترک داریم از اون خرج میکنم . کارت حقوق شوشو هم دست خودمه هر ماه ی مبلغی برای بنزین بهش میدم بقیشو میزنم ب حساب مشترک . 

من هر شب با این خیالات میخوابم شوشو زن ذلیل دوست 😎😁

چیکار کنم سر کارم نمیزاره برم

درامدش خوبه ؟ اگه مالی اوکی هست بهش لگو من بارها ازخانوادم گرفتم و حس میکنم تو اینجوزی کوچیک میشی و حرمتت ازبین میره اگه خساست نمیذاره بهم ماهانه بدی برم سرکار و حق اعتراض نداری. یه بار رک محکم اما بدون دعوا و داد زدن بهش بگو

چه باشعوره..شوهرمن تو عقد دلش نمیومد خرج کنه خیلی دوران بدی داشتم بابام می‌گفت نامزدت بده،نامزدم می‌ ...

نه ایشون اینقدر بدش میاد بابام خرجم کنه 

اتفاقا بعد بهم زنک زد ک چرا تو بازار زنک نزدی بگی میخوام بخرم برات واریز کنم 

اما من خجالت میکشم 

حتی برا جشن عقد پول اریشگاه  رنگ مو‌ خیاط همه اینا رو خجالت میکشیدم بگم دیگه خودش میپرسید میگفت مثلا شماره حساب اریشگاه بفرست جقدر باید واریز کنم. و واریز میکرد 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
خب تا مسعله پوله یه سوال بپرسم اینکه اگه شاغل باشین پولاتون رو چیکار میکنید؟ 

با هم خرج میکنیم پس اندازمونم مشترکه کلا چیزی از هم پنهان نمیکنیم و خیلی تو جزییات ریز نمشیم مثلا اگه همسرم بخواد به کسی کمک کنه به من نمیگه منم همینطور وقتی هم بفهمیم بعم میگیم کار خوبی کردی

افرین بشما کدبانوی خوب👏👏👏👏 ولی درکل من الان ازشوهرم بپرسم چقد درآمد داری یا پولاتو چکار میکنی ج ...

مرسی عزیزم 

خب شاید خودش میتونه مدیریت کنه

شاید فکر میکنه شما ولخرجی میکنی اگه بدونی 

تهش هیچی نیست باور کن....

بچه ها به نظرم خیلی دردناکه اما شوهر بیشعور من یه مدت هر موقع رابطه داشتیم پول میریخت یعنی هر دفعه ۴۰ تومن انقد باهاش صحبت کردم الان اگه شرایط اوکی باشه و قهر نباشیم ماهی ۵۰۰ میریزه دیگه چوب کبریتم برام نمیخره همه چیم جز خرج خونه با منه 

هرگز برای کسی که آزارتان داده اشک نریزید فقط لبخند بزنید و بگویید که ممنون از اینکه فرصت یافتن آدم بهتری را به من دادی 
درامدش خوبه ؟ اگه مالی اوکی هست بهش لگو من بارها ازخانوادم گرفتم و حس میکنم تو اینجوزی کوچیک میشی و ...

بالاتر گفتم این کار نداره من چیزی لازم دارم یا ندارم حقوقشان برای اجاره و وام میره اون چیزی هم ک میمونه خرج شکم میشه.سرکار هم ک هر جور گفتم نمیزاره

خدایا مرسی