2777
2789
عنوان

خالی شدن حساب

459 بازدید | 42 پست

سلام دوستان شوهرم چندهفته پیش یه ملیون باهمراه بانکش کارت به کارت برام پولم ازحسابش کم شداون لحضه .من پیامک بانک کارتم فعال نیست دیگه واسم پیامک نمیادولی خب دیدم که کارت به کارت شد.الان بعدازچندهفته رفتم مغازه موجودی گرفتم حسابم صفره بنظرشماچراپولم توحسابم نیست

مگه داریم بهترازتو؟؟   ❤R❤ 💑   👨‍👩‍👧 😻💍😻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ی نفر شماره کارتت و رمزشو‌ داشته یا خود کارت ، انتقال داده ب خودش

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

چجوری فهمیدی صفره؟؟

استعلام بگیری معلوم میشه بزن موجودی

خیلی سخت است به کسی که آتش گرفته است توضیح بدهی که نباید بدود :)))) همه ی چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند اما درست وقتی که یاد میگیریم چطور بدون آن ها زندگی کنیم:)))
چون ی نفر شماره کارتت و رمزشو‌ داشته یا خود کارت ، انتقال داده ب خودش

من کارتم پیش خودم بوده .اصلاخریدهم نرفتم این چندوقته .واینکه رمزدوم هم ندارم

مگه داریم بهترازتو؟؟   ❤R❤ 💑   👨‍👩‍👧 😻💍😻
رفتم مغازه برادرشوهرم اونجاموجودی گرفتم موجودی نداره

دوباره بگیر چک کن شاید یک تومن رو اشتباهی برای کس دیگه ای واریز کردین ..شنبه هم برو بانک

خیلی سخت است به کسی که آتش گرفته است توضیح بدهی که نباید بدود :)))) همه ی چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند اما درست وقتی که یاد میگیریم چطور بدون آن ها زندگی کنیم:)))