2777
2789
منم کالری شماری ام عالیه بشرطی که با خودت صادق باشی دو روز فست بگیری ورزش کنی بامداد خمار همه چی رو ...

نه والا نخوندم،

٢روز فست يعني چي؟

عضو گروه نارنجی.وزن شروع ۸۱.وزن فعلی ۸۱.وزن هدف ۶۵
نه والا نخوندم، ٢روز فست يعني چي؟

ببین خیلی اطلاعات خوبی بهت میده فستم کامل توضیح داده برو تاپیکش  @بامدادخمار  

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین خیلی اطلاعات خوبی بهت میده فستم کامل توضیح داده برو تاپیکش   @بامدادخمار   &nb ...

مرسي عزيزم🌼انشالله ١٠كيلو كم كني😂

عضو گروه نارنجی.وزن شروع ۸۱.وزن فعلی ۸۱.وزن هدف ۶۵
مرسي عزيزم🌼انشالله ١٠كيلو كم كني😂

قربونت ♥️♥️♥️

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
عزيزم من زياد عجله نكردم طول كشيد يك سال تقريبا ٢٩ كيلو كم كردم كه ٢١ كيلوش ٥ ماهه كم شد بقيشو عجله ...

بااراده_جون# 😍❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ببین خیلی اطلاعات خوبی بهت میده فستم کامل توضیح داده برو تاپیکش   @بامدادخمار   &nb ...

قربونت عزیزم❤️

اگه دوست داری هنوزم میتونی تو تاپیک و چالش باشی امضامو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بااراده_جون# 😍❤️

عشقه دلم الهه جونم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

عشقه دلم الهه جونم😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت عزیزم❤️ اگه دوست داری هنوزم میتونی تو تاپیک و چالش باشی امضامو بخون 

ممنون عزیزم خیلی ماهی♥️♥️♥️♥️

چجوری خوشبحالت

با كالري شماري و ورزش

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏