2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواینه خودمو نگاه میکنم انگار ده سال پیرشدم

بهش فكر نكن عزيزم، منم يكماهه سقط كردم ، خدا بهترشو برامون در نظر گرفته بهش اعتماد كن، دكتره من گفته بعد از ١-٢ ماه اقدام كن، فقط تو اينمدت خيلي به خودت برس، من خيلي دارم تحقيق ميكنم متوجه شدم بيشتره سقطا براي رحم سرده، سعي كن رحمتو گرم نگه داري

واقعا؟ چقدر زياد زمان برده، منم كورتاژ شدم ولي هنوز خونريزي دارم نميدونم كي قراره بند بياد

آخه من بعدسقط رگهای رحمم به هم گره خورد اسم علمیشavmکه خیلی سخته

تحت درمانم

بخاطرفشارزیادی که موقع سقط بهم اومد آخه ۲قلوبودن😭الانم نمیدونم میشه حامله شم یا نه چون این گفتی دیگه بامن موندگاره😭

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
تواینه خودمو نگاه میکنم انگار ده سال پیرشدم

گلسا توهم سقط کردی😭😭😭😭

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
آخه من بعدسقط رگهای رحمم به هم گره خورد اسم علمیشavmکه خیلی سخته تحت درمانم بخاطرفشارزیادی که موقع ...

واي خدايا دوقلو، چندوقتت بود؟ من سه ماهم شده بود خيلي برام سخت بود

واي خدايا دوقلو، چندوقتت بود؟ من سه ماهم شده بود خيلي برام سخت بود

۳ماه بود

گلسا توهم سقط کردی😭😭😭😭

اره عزییزم

چه روزایی رو گذروندم این هفته💔💔😔

بعد یکسالونیم چشم انتظاری از دست دادمش

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
آره الان 8سالشه .ولی دکترش خیلی تاکید داشت زؤد حامله بشه خواهرم می‌گفت بدن آماده تره زودتر بار دار م ...

عزيزم خدا براش حفظش كنه، منم برام عجيب بود دكترم گفت زود اقدام كن ولي تو سايتا ميخونم ٣ تا ٦ ماه بايد صبر كني ولي دكترم ميگه بيشتر از سه ماه شانس بارداري و مياره پايين

عزيزم خدا براش حفظش كنه، منم برام عجيب بود دكترم گفت زود اقدام كن ولي تو سايتا ميخونم ٣ تا ٦ ماه باي ...

آره دکتر خواهر منم ب خاطر همین گفت جالب هم اینجاست دقیقا همون ماه حامله شد .دکتر هم حتما یه چیزی می‌دونه ک گفته

اره عزییزم چه روزایی رو گذروندم این هفته💔💔😔 بعد یکسالونیم چشم انتظاری از دست دادمش

بمیرم😭😭یادته منوباهم اقدام داشتیم😭😭

عب نداره انشاالله به زودی دوباره دامنت سبز میشه تنت سلامت