2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها از کجا وکی میگیرین؟ببخشید همه میگن رعایت میکنیم پس چجوری گرفتین؟ آدم میترسه بعد ۱۰ ماه رعایت ...

همه میگیرن چه اونایی که رعایت میکنن و چه اونایی که رعایت نمیکنن خیلی وضع داغون شده 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
سایت همش شده تاپیک کرونا. نمیدونم چرا رعایت نمیکنین. وقتی که درگیر میشین بفکر میوفتین.

والا ما کلللی مواظب بودیم یه شب یکی از اعضای خانوادم اومد خونمون بعداز سه روز گفتن تستشون مثبت شده هممون درگیر شدیم😔 بعضی وقتا مقصر خودت نیستی برات هدیه میارنش😐

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نگو من بگیرم میمیرم میترسم

واقعا ترسم داره من گرفتم سه هفته قرنطینه بودم ولی هنوز عوارضش تو بدنه فقط خودت رو تقویت کن تا بدنت قوی باشه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

ما مهمونی داشتیم سه ماه بعداز اینکه کرونا گرفته بود و خوب شد اومد خونمون , هممون رو درگیرش کرد.

عطاری به شوهرم گفته بود نمک دریا و عسل برای کرونا عالیه , اگه مرتب مصرف کنی اصلا کرونا نمیگیری

همه فقط حرف می زنن رعایت می کنیم بیرون ماسک می زنن ولی رفت و امد با خواهر و برادر و فامیل برپاست از همون جا هم میگیرن.همسر خودم خونه پدرش می رفت از اون گرفت  .رعایت یعنی هیج احدی پاشو تو خونه ات نذاره تو هم هیچ جا حتی خونه بابا و مامان ومادرشوهر پدرشوهر نری.حالاچند درصد رعایت می کنن؟؟؟

بچه ها از کجا وکی میگیرین؟ببخشید همه میگن رعایت میکنیم پس چجوری گرفتین؟ آدم میترسه بعد ۱۰ ماه رعایت ...

شوهرم از همکارش گرفت

یعنی همه همکارا گرفتن از یه نفر که میدونست مریضه ولی اومد سرکار

منم الان خفیفش رو گرفتم

داروی امام کاظم

روغن سیاه دانه خوراکی هر سه ساعت 10 قطره خورده شود

ماساژ سر و سینه با روغن سیاه دانه

آبلیمو عسل

عسل و سیاه دانه

فالوده سیب

چهار تخمه

عرق نعنا

بادام شیرین و روغنش