2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم 

چرا میخوای سقط کنی 

گناه اون بچه چیه ؟ شاید اون بخواد زندگی کنه نمیدونم چرا فکر میکنیم جان انسانها دست ماست که راحت یه نفرو از زندگی محروم کنیم😭😭😭

مطمعن باش اگه نگهش داری خیلی برکت به زندگیتون وارد میکنه ان شالله تصمیم درست بگیری گلم

آسمان فرصت پرواز بلندیست... ولی                           قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی🕊🕊🕊🕊

منم تاظهراینجوربودم وکلی دم کرده درست کردم واسه سقطش اماتوبه کردم خداروشکرکه بهم نظرکردیه بچه دیگه بهم داد۲۳ سالمه دوتادخمل ۱۵ و۳ساله دارم که شیربه شیربودن تازه داشتم نفس راحت میکشیدم الانم شکرخدا

سلام گلم  چرا میخوای سقط کنی  گناه اون بچه چیه ؟ شاید اون بخواد زندگی کنه نمیدونم چرا فک ...

میدونم ولی واقعاااا شرایط جسمیم خوب نیس،خودم بچه دوست دارم نه الان ک هم کم خونم هم عمل داشتم هم بدنم ضعیفه

کدوم دکترر،کیسه صفرامو عمل کردم اصلا شرایطم مناسب نیس

اگر مشکل دیگه ای نداری تن بده به قسمت خدا کمکت میکنه.

به این فکر کن که خدای نکرده شاید سال های بعد مثل خیلی ها در آرزوش باشی و در حال دوا و درمان و از همه بد تر انتظار

نعمت خدارو به راحتی از دست نده 

عزیزم منم موقع بارداریم مشکلات خیلی داشتم به شدت ضعف بدنی هم داشتم ولی نگهش داشتم الحمدالله الان همش جبران شده اتفاقای خاصی هم تو زندگیم افتاده که همش برکت بچس 

هرچی هم که باشه سقط حرامه

آسمان فرصت پرواز بلندیست... ولی                           قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی🕊🕊🕊🕊
توبه کردم خداکنه برام نگهش داره وسالم دنیابیاد

ان شاءالله سالم بیاد بغلت 

من یه ماه بعد از عروسیم باردار شدم تو خانواده ما زیاد اینجوری پیش نمیاد همه بعد یکی دوسال بچه میارن همش ناراحت بودم و غر میزدم به خدا

اون بچه تو ۸ هفته بعد از تشکیل شدن قلبش مرد 

یک سال بعد حامله شدم بازم سقط شد 

بازم بعد از اون یک سال اقدام بودم 

این قدر توبه کردم و التماس خدا تا دوباره حامله شدم ان شاءالله خدا منو ببخشه و این سری برام حفظشون کنه