2777
2789
شوهرم س ماه بی دلیل ترکم کرد و یهو برگشت با گل و کادو

وای توروخدا اینو خوندم زدم زیر گریه حالم خیلی بده ی ماه و نیمه خونه ی بابامم سراغی ازم نگرفته یعنی میشه منم دلم شاد بشه؟البته مشاور رفته تنها مشاور گفته باهم بیاین گفه باشه ولی هش گفته تو هماهنگ کن با همسرت هنوز تماسی نکرفته با من

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏

این دو تا تایپک منو گزارش میزنید، خداخیرتون بده❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3350134/اگه-کسی-پای-بچش-صاف-بوده-یا-کفش-مخصوص-میپوشیده-لطفا-

بیایید?postId=107830683

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3349608/کسانی-که-بچه-شون-کف-پاش-صاف-هست-و-کفش-طبی-پوشیده?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا اینو خوندم زدم زیر گریه حالم خیلی بده ی ماه و نیمه خونه ی بابامم سراغی ازم نگرفته یعنی م ...

من س ماه فقط گریه میکردم میگفتم چرا آخه دلیلشو بگو 

هرچقدر زنگ و پیام میدادم ج نمیداد نمیدونستم چکار کنم سه ماه جوابمو نداد

عاشق وسی بودم که دوستم نداشت حس میکردم خیلی بد ریخت و بدم که هیچکس حتی کسی که من ازش کلی سرم دوستم نداره ولی شوهرم مثل معجزه اومد تو زندگیم در حالی که خیلی عالی بود خیلی اون روزا حال بدی داشتم 

تو آمدی از راه در آن شب بیمار، همراه تو دنیا با من قدم میزد..🍃
من س ماه فقط گریه میکردم میگفتم چرا آخه دلیلشو بگو  هرچقدر زنگ و پیام میدادم ج نمیداد نمیدونست ...

خب بعدش دلیلشو نگفت؟ اون 3 ماه تنها زندکی کردین؟

عاشق وسی بودم که دوستم نداشت حس میکردم خیلی بد ریخت و بدم که هیچکس حتی کسی که من ازش کلی سرم دوستم ن ...

عزیزمممم😍الهیییی ک خوشبخت بشی

پسرم ۳۲ هفتگی به دنیا اومد چون فشارم بالا رفت مجبور شدن سزارین کنن.. دکتر گفت باید بره تو دستگاه. بچم ریه هاش هنوز کامل نشده بود. با اکسیژن نفس میکشید‌ .

تو بیمارستان بودم همش... دو هفته گذشت‌‌.‌ یه شب دکتر هراسون دویید تو اتاق منو بیرون کرد و  میشنیدم که میگن بچه تموم کرد. دنیا رو سر من و همسرم خراب شد. 

یهو یک دکتر دیگه خدا خیرش بده از اراه رسید و گفت زود مته رو بیارید.. زیر سینه پسرم و سوراخ کرد . یهو نفس عمییییق کشید و کبودیش کم کم رفت... 

وااای نمیدونید چه حالی داشتیم. خدا برای هیچکش نیاره..😭😭😭😭😭😭

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

پسرم ۳۲ هفتگی به دنیا اومد چون فشارم بالا رفت مجبور شدن سزارین کنن.. دکتر گفت باید بره تو دستگاه. بچ ...

وای چجوری با مته سوراخ کردن..هنوز جاش هست؟

وای چجتری با مته سوراخ کردن..هنوز جاش هست؟

بله عزیزم. حالا شاید اسمش مته نبوده. ولی با یه چیز برقی سوراخ کرد و یه لوله که بهش میگن  دِرَم   گداشتن که نفس بکشه.هنوزم جاش هست ولی خیلی کوچیکه. انگار بخیه زده باسی اونجوری بسته شده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔