2777
2789
عنوان

وقتی کیسه آب پاره می شه...

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ترس نداره که ...من ساعت 12 شب کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان نگهم داشتن ..تا فردا صبحش گفتن برو یه قدم بزن اگه دردات شروع نشد آمپول فشار میزنیم ..که ساعت نه و نیم به بعد یواش یواش دردهام شروع شد ..معاینه نه ترس داره نه درد ..انقدر نترس
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
با سلام وقتی کیسه آب پاره میشه جنین از حالت تعلیق در رحم خارج می شه و شرایط بسیار دشواری را سپری می کنه. در این حالت گردش خون در تمام بدن و از آن جمله مغز کاهش پیدا میکنه و به قلب و کلیه ها فشار میاد. در نتیجه یک نوع خفگی داخل رحمی اتفاق میفته که میتونه سرمنشا خیلی از مصیبت های آتی خانواده و کودک باشه. بسیاری از مطالعات و تجربیات نشان می دهند که جنین هائی که بیش از نیم ساعت در معرض خشکی رحم قرار داشته اند در سال های بعدی زندگی استعداد بالائی برای نشان دادن علائم اوتیسم ، آلرژی به مواد غذائی، آسم ، صرع ، لکنت و بیش فعالی داشته اند. حالا تصور اینکه پس از دو تا شش ساعت چه فاجعه ای برای جنین رخ می دهد به عهده مادران باردار و پزشکان مسئول می باشد. اگر علم ندارید لااقل از اهل آن سوال کنید و خودتان را با دست خودتان به هلاکت نیاندازید