2777
2789
عنوان

من خیلی از زندگیم لذت میبرم

1876 بازدید | 65 پست

وای من خیییلی از زندگیم لذت می برم

وقتی بستنی میخورم انگار همه دنیاااا رو بهم دادن ، از لذتش مست میشم.

وقتی خوابم میاد و از خستگی دارم می میرم، خوابیدن خییییلی لذت بخشه مخصوصا هرچی خسته تر باشم.

وقتی صبح از خواب پا میشم می بینم هوا روشنه ، زنده ام. خیلی خوشحال میشم.

وقتی یه لباس از قبل تو کمدم کشف میکنم که میشده استفاده کرد ولی یادم نبوده

وقتی کولر میزنم باد خنک میزنه تو موهام میره هوا چشامو می بندم انگار تو جزایر هاوایی هستم خخخخ

وقتی سبزی پاک میکنم بووووووی سبزیییییی می پیچه تو دماغم واااااااااای خییییییلی عشقه این بو

اصلا به عشق بوی سبزی میرم سراغ سبزی پاک کردن. با اینکه وقتشو ندارم.

وقتی کفشامو برق میندازم و لباسامو اتو میکنم

وقتی سوار ماشین میشم و تند میره انگار شهربازیه یوووووهوووووووو

وقتی صدای جیک جیک گنجشکای حیاط صاحب خونمون میااااد حاااال میکنم

وقتی تو کوچه دارم راه میرم بوی گل بیاد از خونه همسایه ها

وقتی آهنگای مورد علاقمو با هدفون گوش میدم با بالاترین صدا تا حد کر شدن(خیلی کم)

وقتی مامانمو بغل میکنم

وقتی غذا درست میکنم سه تا صلوات بهش می فرستم خوشمزه میشه خیلی خوشحالم

همه زندگی برا من تفریحه ، عاشق زندگیمم

وقتی کتاب میخونم کاملا تو محتوای کتاب محو میشم.

انگار دنیاهای جدیدی کشف میکنم و از محیط اطرافم غافل میشم.

یه چیزی شبیه حسی که آدما با قرص اکس از نوع مثبتش، بهشون دست میده من این حسو با کتاب خوندن تجربه میکنم.

وقتی گل هارو نگاه میکنم و آب میدم.

یه وقتایی که خسته باشم یه ربع جلو آینه میشینم فقط به خودم زل میزنم. از دیدن خودم سیر نمیشم . یه بار حواسم نبود تا یک ساعت به خودم زل زده بودم تو آینه !! خخخ  

یه تفریح دیگم اینه که پولامو

(نهایتا 50 هزار تومن) یه جا قایمشون میکنم تا یادم بره پول دارم . بعد از چن ماه که اتفاقا به اون پول نیاز دارم و یادم رفته چنین پولی داشتم ،

یهو پیداشون میکنم اینقد ذوق میکنم که تا حد مرگ میرم جلو یه چیزی تو مایه های ذوق مرگ خخخخخ.

فک نکنید دیوونه هستما. خیلیم سالمم. ولی این تفریح دوستامم هست. تفریح جذابیه. امتحان کنید.

وقتی خونه رو تمیز میکنم .

وقتی کشک و لواشک و قره قوروت و ... میخورم وای دهنم آب افتاددددد

خلاصه همه زندگی پر از عشق و حاله مهم اینه که تنت سالم باشه بتونی استفاده کنی

میترسم بقیه تفریحاتمو بگم چشم بخورم خداییش اگه حسودیتون شد برام یه آیت الکرسی بخونید.ممنون

(
یکی از کاربرای خانواده برتر پست گذاشته و سوال پرسیده بود
« راه حل شما برای تفریح و لذت بردن از زندگی چیست؟ »
این جواب یکی از کاربرا هست
با خوندنش حالم خوب شد 😍)

حسودیم نشد چون خودمن همینم،،ولی ایت تلکرسی برای ایشون و شما میخونم

شاد باشید عزیزان

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی بود😘

الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم... 

اره درسته منم صبح زود بیدار میشم صدای گنجشکاو بلبل میاد کلی حال میکنم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب