2777
2789

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا و شفای همه بیماران و حاجت روایی همه حاجت مندان و خوشبختی همه جوانان

برای حقیرم دعا کنید خوشبخت وعاقبت بخیر بشیم با نامزدم و اینکه واممون درست بشه و هرچه زودتر بریم‌سر خونه زندگیمون ان شاءالله 

منم براتون توحید میخونم 

دعا میکنم همه پولدار بشیم و مستاجر نباشه اصلا

همه منتظرا نی نی دار شن

نه خانواده شوهر اذیتتون کنن و نه شما اون ها رو

همه با همسرشون خوشبخت باشن

و در اخر تا پاک نشدیم خاک نشیم 😊😍

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا میکنم همه پولدار بشیم و مستاجر نباشه اصلا همه منتظرا نی نی دار شن نه خانواده شوهر اذیتتون کنن ...

ان شاءالله شما هم روز به روز خوشبخت تر باشین همراه همسرتون

ان شاءالله شما هم روز به روز خوشبخت تر باشین همراه همسرتون

ممنون عزیزم همچنین ☺😊😍💚😚

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

میشه واسم منم دعا کنید خونه دار بشم😢😢

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن