2777
2789

امروز ۹ روز از زدن امپولم میگذره.ی هفته دیگه دکتر گفته تست بزنم،از ۳ روز پیش هم حالت تهوع وحشتنااااکی دارم.تا وقتی غذا نخوردم خوبه.همین که ی لقمه غذا میخورم میاد سراغم،و اینکه ظهر بعد از رابطه تخمدان هام به شدددت درد گرفتن.مخصوصا تخمدان چپم.اصلا نمیتونستم راه برم.دلیلش چیه؟؟؟

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

ان شاءالله بارداری

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۱ روزه اچ سی جی زدم. ولی فعلا علائمی ندارم اما امروز کمی خون دیدم رو دستمال. نمیدونم از چیه😥 ...

انشاالله خون لانه گزینیه.درخواست میدم قبول کن،باهم باشیم تا روز موعدمون.من ۲۵ ام موعدمه

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
سه ماه قبل که نه این ماهم تازه امروز صبح زدم نمیدونم نتیجه چیه

انشاالله ک مثبته

دوستان چند ساعت بعد اقدام کردید

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ