2777
2789
عنوان

مامانم بهم زور میگه

855 بازدید | 10 پست

من 15سالمه یه داداش ک 25سالشه و یه خواهر 9سالشه

من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم خانواده من مثل بقیه نبودن همیشه دعوا و چاقو کشی بوده مامانم عصبی بود  بخاطر اینکه ابجیم خیلی بد اذیت میکرد داعم ب من میزد و فحش میداد داداشم ی ادمیه ک تو رو همه وایمیسه و دعوا میکنه بابام هم معتاده البته مامانم معلمه همیشه تو سرم زدن انتخاب هیچیو ندارم حتی لباس همش باید خودش انتخاب کنه چون من بد سلیقه ام ب قول خودش 

ابجیم خیلی بیتربیت و پروعه به همه میزنه وحشیه هیچوقت ادم خوبی نشده برامن 

هرجا بخوام برم باید ببرمش خونه دوستم ب زور میرم اینم باید با خودم ببرم اونجا همش اذیت میکنه ابرومو میبره تولد دوستمم میبرمش از ترس خیلی شکمو و بد ذاته امشب میخوام با زن داداشم برم عروسی دوسش بعد از مدت ها تو خونه بودن میگه باید ابجیتم ببری چیکار کنم میدونم اگه ببرمش وقتی اومد بهم میزنه و حرف زور میگه خسته شدم کمکم کنین

عمری باشه جبران کنیم خوبی‌ها را چندبار بدی هارا هزاربار🌿💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز تحمل مادر مگه راهی هم هست😞😞😞منم مادر خوبی ندارم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خواهر نه سالت توی پونزده ساله رو میزنه و زور میگه همچین بزن نتونه از جاش پاشه من چنان ابحی و  د ...

کاشکی میتونستم البته میزنمشا گاهی وقتا ولی نمیارزه دوسش دارم خودش ادم نی

اگه زدمش دیگه عروسیه خونمون خسته شدم ازش

عمری باشه جبران کنیم خوبی‌ها را چندبار بدی هارا هزاربار🌿💜