2777
2789
عنوان

مامانا بیاین یه لحظه

83 بازدید | 31 پست

سلام خانما دخترمو میخوام از پوشک بگیرمش اصلا همکاری نمیکنه از طرفی از همه نظر و از همه طرف تحت فشارم...پوشک گرون شده اطرافیانم هی تیکه طعنه که هنوز از پوشک نگرفتیش..بگذریم ازاین حرفا...کاری نمونده ک نکرده باشم...چکارکنم حرف گوش کن باشه و بره دستشویی جیش کنه؟هرکارمیکنم جیش نمیکنه فقط تو پوشک خسته شدم دیگه فقط راهکار بدین تا از تجربه هاتون استفاده کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش جایزه تعیین کن هربار تو دستشویی جیش کرد بهش شکلاتی لواشکی چیزی بده من اینجوری کرفتم 

دگ پسرم جیش داشت میکفت بریم دسشویی  بستنی 🤐

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

اول یه عروسکو ببر جلوش بگو داره جیش میکنه و ...

کم کم یاد بگیره که اونجا برای چه کاریه

بعدم براش شکلاتی جایزه ای چیزی درنظر بگیر بعد هربار دسشویی کلی تشویقش کن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
چند سالشه؟شیر خودت رو خورده یا شیر خشک؟

ربطی داره به نوع شیر؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
ربطی داره به نوع شیر؟

آره شیر خشکی ها بیشتر ادرار میکنن اکثرا.بعد اگه دیگه شیر نمیخوره از پوشک گرفتنش راحت تر هست.فاصله بین از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن بهتره شش ماه باشه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

زود به زود ببرش دستشویی شیر آبو باز کن یکم آب سرد بریز اونجاش دیگه خودش جیش میکنه کم کم عادت میکنه

امروز هر نیم ساعت بردمش آب گرم گرفتم بلکم تحریکشه جیش کنه نشد ک نشد.ظهر نیم ساعت نشستیم تو دستشویی پی پی نکرد اوردمش بیرون تو شورت اموزشی پی پی کرد

براش جایزه تعیین کن هربار تو دستشویی جیش کرد بهش شکلاتی لواشکی چیزی بده من اینجوری کرفتم  دگ پ ...

ظهری بردمش کلی ام چیز میز دادم بلکم جیش کنه نکرد ک نکرد...خسته شدم دست تنهام هیچکسم کمک نمیکنه ک از طرفی کرونا هس هیچکی هیچکیو نمی بینه...اوناییم ک حرف میزنن حاضر نمیشن کمکم کنن

اول یه عروسکو ببر جلوش بگو داره جیش میکنه و ... کم کم یاد بگیره که اونجا برای چه کاریه بعدم براش ش ...

اتفاقا قصری داره خودش اول عروسکاشو میبره مینشونه ک مثلا دارن جیش میکنن بعد میگم خب نوبت خودته مامان جان بشین میشینه ولی هیچ کاری نمیکنه میترسم یبوست بگیره از پوشک بگیرمش...دستام دیگه خشک شده بس ک پوشک شستم البته ازاون پوشک دائمیا قابل شستشو هستن گرفتم

شب هم پوشک رو توی خواب خیس میکنه؟بازم شیر میخوره؟

شیر ک اره ولی کم...شباتو خواب جیش نمیکنه اصلا ...از همه نظر امادگیشو داره ولی همکاری نمیکنه و از پی پی میترسه واقعا نمیدونم چکارکنم دیگه از کتوکول افتادم