2777
2789

سلام.خانما من برای تولد پسرم میخام ژله بستنی درست کنم ولی تا حالا که ژله بستنی درست کردم بستنی اومده بالای ژله من دوست ندارم اینطوری بشه میخام تو کل ژله حل بشه. ژله رو مات کنه.

میشه لطفا راهنماییم کنید چیکار باید بکنم.

Biomedical Engineering

@هاجربانووووو   فک کنم ایشون بودن توو کار ژله استادن اگه اشتباه تگ نکرده باشم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تاحالا با شیر امتحان نکردم طعمش چطوره خوب میشه؟؟؟

اره خوشمزس ولی حتما وقتی شیر رو اضافه کردی باید از صافی ردش کنی چون گلوله های شیر میمونه توش

تنها راه مات کردن ژله استفاده از شیر 

این ژله بستنبه

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

سلام

میشه بگین کلا چه مدلی میخواین درست کنین؟

اگه میخواین که کلا ژلتون سفید بشه بهتره که یک بسته ژله الورا را با یک لیوان اب گرم حل کنین و وقتی کمی خنک شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنین و هم بزنین

البته

بهترین راهکار ژله شیر هست

اینکه دوتا قاشق پودر ژلاتین رو با کمی اب سرد حل کنین و بعد روی بخاری کتری بذارین تا شکل عسل مذاب بشه

حالا دوتا لیوان شیر رو شیرین کنین و کمی وانیل بزنین و به اندهزه دمای ۳۵ درجه برسونین.یعنی هم دمای بدن انسان.انگاری که وقتی انگشت توی شیر میزنین به بدن انسان دست زدین

حالا اون موهد ژلاتین که کمی خنک شده رو بهش اضافه کنین و هم بزنین.این باعث سفید شدن کامل ژله میشه

و البته دقت کنین که شیر و مایع ژلاتین داغ نباشن و سرد هم نباشن

کل قسمت سفید این ژله با ژله شیر درست شده

چه خوب شده. میشه فوت و فنشو هم بگی. اینکه چه زمانی بستنی رو اضافه میکنی 

اول قالبمو یکم چرب میکنم میذارم فریزر 

بعد میذارم که بستی اب بشه 

ژله رو با یه لیوان اب جوش حل میکنم قشنگ که حل یه لیوان بستنی رو بهش ژله ها اضافه میکنم بعدم‌میریزم‌توقالب یه چیزم‌میذارم زیر قالب که کج بشه 

من‌همیشه ۳رنگ میکنم 

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕