2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری شماهم داشتین

131 بازدید | 27 پست

هفته 21هستم افسردگی گرفتم اصلا دنیا برام معنی نداهبچه ی دوممه همش میگم یدونه بچه بس بود چرا اوردم افسردگی گرفتم همش احساس میکنم بچمووست ندارم اصلا هیچ حسی بهش ندارم میدونمم خیلی گناه داره شماهم اینجوری بودین خوب شدین یا نه الان حسی به نی نیتون دارین همش فکرمیکنم هیچوقت دوسش نداشته باشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزیزم من مادرم باردار بود افسردگی بارداری گرفت،خیلی اذیت میشد سر بابام،همش گریه میکرد ک بابام بهش توجه نمیکنه ،درصورتی قبل بارداریش اصلن اینجور نبود،بعدش کم کم خوب شد الانم ک ابجیم دو سالشه عالی عالی هستش،بخاطر هورمونات هست عزیزم اصلنم گناه نداره ،فقط اروم باش ،اگه تونستی هم یه دکتر برو،وگرنه حالت خوب خوب میشه عزیزم

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
ای جونم خدانگه داره برات 

مرسی عزیزم همچنین 

بچه از جون ادم عزیزتره مگه میشه دوسش نداشت منم دومیه تازه اولی ۲سالشه وشدیدا شلوغه اوایل اینقدر پشیمون بودم شبا بی گریه نمیخوابیدم الان چقد پشیمونم😶