2777
2789
عنوان

سلام خوشگلا ی سوال از واتساپ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 27 پست
آخه میخوام وضعیتاش برام نیاد

وضعیتشو کمرنگ کن دیگه نبیبنی

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
آخه میخوام وضعیتاش برام نیاد

شمارشو پاک کن نمیاد

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یکم معمولی تر بگی؟

عزیزم اگر میخواهی  وضعیت ها تو نبینه داخل واتساپ برو داخل حریم خصوصی وضعیت من بعد ببین نوشته مخاطبین من به جز میری همونجا و اون شخص رو هاید میکنی یعنی نمیتونه وضعیت ها تو رو ببینه بدون اینکه متوجه بشه 

وضعیتشو کمرنگ کن دیگه نبیبنی

ممنونم ازت

هرچند ک دقیق نفهمیدم منظورتو

اخه من ب وات خیلی وارد نیستم

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
شمارشو پاک کن نمیاد

ممنوم عزیزم

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
شمارشو پاک کن/:

ممنونم خواهر

عزیزم اگر میخواهی  وضعیت ها تو نبینه داخل واتساپ برو داخل حریم خصوصی وضعیت من بعد ببین نوشته مخ ...

ممنونم خواهر

مرسی وقت گذاشتی

استارتر چیکار کردی تونستی درستش کنی؟

آره خواهری درستش کردم عزیزم

واقعا از راهنمایی هات استفاده کردم😘😘

اِ خوبه توفکرت بودم ،خواهش میکنم عزیزم    

عزیزدلی😍😘